Astro

Vage su danas rešene da gledaju samo sebe i svoj interes; Ribe - ne propustite još jednu priliku sa osobom koja vam se sviđa!

U sred srede, zvezde nisu previše blagonaklone... Ili se bar tako čini?

18.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/deagreez1

OVAN

Situacije u poslovnom segmentu koje su vam ovih dana izazivale napetost, polako idu ka stabilizaciji I smirenju. Možete lakše pokrenuti neke priče. Iako smatrate da partneru posvećujete dovoljno svog vremena, on nije zadovoljan.

BIK

Neke jako dobre informacije vezane za posao danas dolaze do vas. U dobrom ste raspoloženju, spremni da saslušate i prilagodite se drugima – napravite konkretnije poteze. Mogućnost pokretanja jače komunikacije sa osobom koju već neko vreme poznajete.

BLIZANCI

Bitno je da danas budete aktivni i poslovno angažovani, jer lako možete završiti neke situacije koje su vam dosta bitne i oko kojih se već izvesno vreme trudite. Kolege su spremne da vas podrže i priteknu vam u pomoć. U emotivnim relacijama – više pažnje posvećujete voljenoj osobi.

RAK

Dobar dan je pred vama, ispunjen solidnim odnosom sa onima sa kojima radite, ali i nekim finim poslovnim prilikama. Mogućnost kraćeg poslovnog putovanja ili dogovora o istom. Razgovor sa nekim ko vam je jako privlačan se intenzivira – sve više vam prija kontakt sa ovom osobom.