Ovnovima partner danas zamera na nekim postupcima, Lavovi razmišljaju o prošlosti, Rakovi su na distanci voljenom osobom

Novi početak nedelje i mnogo konfuzije u zvezdama...

foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot
.

OVAN

Komunikacija sa poslovnim partnerima I saradnicima funkcioniše bolje nego inače, iako početni momenat u dogovorima može doneti blagu neusaglašenost. Pokušajte da budete korektni I delajte kroz razumevanje. Partner vam zamera na nekim postupcima, ali trenutno niste opterećeni time.

BIK

Trudite se da pokrenete neke priče, ali I pored vašeg velikog angažovanja, nećete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Niste sigurni da li su drugi spremni da prihvate vaše ideje. Tolerancija je sada neophodna u emotivnim odnosima. Ne budite impulsivni, razgovarajte.

BLIZANCI

Koliko god se trudili da budete korektni i fer, komplikovano vam je da pronađete zajednički jezik sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ne opterećujte se ako nešto ne možete danas rešiti, ostavite za drugi dan, mada i popodnevni časovi mogu doneti promenu. Malo vremena za voljenu osobu.

RAK

Trudite se da se prilagodite onima sa kojima poslovno sarađujete. Ipak, morate priznati da vas iscrpljuje da se neke stvari iznova i iznova ponavljaju. Sa voljenom osobom ste danas na nekoj distanci – funkcionišete korektno jedno prema drugom, ali bez prisnosti i bliskosti.

.

LAV

Dvoumite se oko odluka koje biste trebali da donesete, a ne dopada vam se ni jedno od rešenja koja vam se nude. Možda bi bilo bolje da sačekate neki dan, pa tek onda delate. Pokušavate jednoj osobi da se približite, ali se ona pokazuje kao tvrd orah. Razmišljanje o prošlosti.

DEVICA

Jedan naporan dan je pred vama. Dolazite u kontakt sa teškim i opterećujućim ljudima, a i obaveze vam oduzimaju dobar deo vremena. Ne možete da se posvetite dovoljno voljenoj osobi, a zaista vam je potrebno da se sa njom opustite i rasteretite.

VAGA

Koliko god se trudili, ne dopada vam se u kom pravcu ide jedan poslovni dogovor. Moguće je da vam ova osoba ne prija ili da ne uspevate da nađete zajednički jezik. Izbegavate da sa partnerom razgovarate o teškim pitanjima, iako ste svesni da će to kad tad morati da dođe na dnevni red.

ŠKORPIJA

Nametnuli ste sebi prilično velike obaveze, ili su vas pak drugi opteretili zahtevima. U svakom slučaju – jedva postižete da ono što ste započeli završite na vreme. U emotivnim relacijama – razmišljate šta biste mogli da promenite da bi odnos funkcionisao bolje.

.

STRELAC

Neki potezi od strane kolega vam se ne dopadaju i to ćete im jasno staviti do znanja. Donekle naporna komunikacija sa onima sa kojima sarađujete. Ne budite previše zahtevni prema voljenoj osobi I ne kažnjavajte je svojim ćutanjem. Ako vam nešto smeta, recite.

JARAC

Danas uglavnom stoji nerazumevanje sa svima sa kojima dođete u kontakt. Teško je pronaći zajednički jezik, pogotovo kada su obe strane zahtevne. Pokušajte da izgladite neke situacije u odnosu sa voljenom osobom, mada će to danas ići prilično teško.

VODOLIJA

Svesni ste da ste sve rokove probili kada su dogovori ili poslovi u pitanju, pa se trudite da makar tokom ovog dana završite ono na šta ste se obavezali. Naporna komunikacija sa nekim ljudima – jedva čekate da ih se rešite. Ni sa voljenom osobom ništa bolje – danas vam odgovara samoća i tišina.

RIBE

Obratite pažnju na svoje ponašanje i prema kolegama, ali i prema nadređenima. Razmislite o svojim postupcima, čini mi se da niste baš uvek u pravu.Komunikacija između vas i voljene osobe danas je blago poboljšana, što će se najviše pokazati u večernjim satima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/