Astro

Čega se vaš HOROSKOPSKI ZNAK PLAŠI u LJUBAVI, a šta priželjkuje: Vage se plaše usamljenosti, Strelac dosade, Škorpija izdaje!

Svi tražimo ljubav, ali se malo plašimo tog divnog osećanja. Međutim, u vezi je važno otvoriti se i odbaciti sve strahove.

02.03.2021. - 20:00h
žena, ljubav
foto: Space Images/Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje strahove u ljubavi, ponekad čak i bez saznanja o njima. Ukoliko je moguće, najbolje bi bilo osloboditi se strahova, prepustiti se ljubavi i pomoći svom partneru u tome.

Ovan

Najviše od svega cenite svoju nezavisnost. Ne plašite se da nastavite da budete sami i osećate da nemate vremena ni energije da obratite pažnju na potrebe drugih ljudi. Jedan od vaših najvećih strahova kada je ljubav u pitanju jeste strah da ljubav može naštetiti vašim planovima. Želite sigurnu vezu koja vam daje slobodu, piše Lifter.com.ua.

Bik

Mrzite promene i možda ćete se uplašiti zbog toga. Zona udobnosti najveća je prepreka intimnosti i ne dozvoljavate nikome da pogleda u vaš unutrašnji život. Niste se toliko dugo oslanjali ni na koga osim na sebe i plašite se da zavisite od nekoga. Možda ćete izgledati mirno, ali ne možete poreći da ste u sebi pravi romantičar koji se nada ljubavi.

Blizanci

Jedina predvidiva stvar kod vas je da ćete garantovo da promenite svoje mišljenje i to ćete raditi stalno. Vi ste neozbiljni vazdušni znak koji teži da leprša, nikad ne želeći da ostane na svom mestu dovoljno dugo. Plašite se da se ne zaljubite, potpuno se rastopite u drugoj osobi.

Rak

Brinete o drugima i ne plašite se da pokažete svoju osetljivost. Lojalni ste i odani, čak i kada vas privlače sebični ili toksični partneri. Plašite se ljubavi jer ne želite da se osećate potcenjeno. Srce i dušu dajete kada volite i plašite se da primite ravnodušnost kao odgovor.

Lav

Zaljubljujete se lako. U određenom smislu, plašite se ljubavi jer se plašite razočaranja. Cenite ponos i racionalnost i plašite se da će ljubav ugroziti vaša osećanja. Uvek morate biti odgovorni, tako da ne želite da se odreknete bilo kakve kontrole. Ne volite da osećate da nemate moć.

Devica

Živite unutar zaštitnih zidova i znate kako sakriti svoje greške. Vaša želja za perfekcionizmom i nepoštovanjem sopstvenih standarda onemogućava vas da shvatite koliko ste vredni ljubavi. Ne bojite se samo da će neko otkriti da imate mekano i ranjivo srce, već i da će videti osobine koje vam se ne sviđaju.