Astro

Bikovi danas mogu ozbiljno razljutiti partnera, Ovnove trese nervoza, Rakovi su na ivici da eksplodiraju…

Subota, a mnogi znaci su baš danas razdražljivi i na ivici pucanja. Da li ste vi na onoj drugoj strani?

29.02.2020. - 07:30h
Teški sebi, a i drugima
Teški sebi, a i drugimafoto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Znam da ste danas nervozni, ali pokušajte da svojim delovanjem ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju koju trenutno nosite pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu meru.

BIK

Možete otkriti neke istine koje su do sada od vas bile sakrivene... a možete i dozvoliti sebi da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste danas u kontaktu. Pomalo čudan dan, ali će popodne i veče doneti smirenje.

BLIZANCI

Odlična energija i vrlo podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može jako naljutiti ili uvrediti zbog vaših postupaka.

RAK

Ako umete da pronađete pravu meru u nekim poslovnim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, biće problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.