Astro

Vodolijama se danas smeši zanimljiv kontakt sa osobom dosta starijom ili dosta mlađom; Bik dobija poziv od bivše simpatije...

Većini horoskopskih znakova će ovaj četvrtak proteći u znaku emocija i odnosa sa partnerom, ali i novim poznanstvima...

27.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/ki@gmail.com

OVAN

Izašli ste iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju svojih odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK

Drago vam je što su neke situacije razrešene, na ovaj ili onaj način, i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom. Poziv ili poruka od strane bivše simpatije.

BLIZANCI

Dosta ozbiljno danas možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa bivšim partnerom. Postoji mogućnost i dogovora oko susreta.

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju...