Vodolijama se danas smeši zanimljiv kontakt sa osobom dosta starijom ili dosta mlađom; Bik dobija poziv od bivše simpatije...

Većini horoskopskih znakova će ovaj četvrtak proteći u znaku emocija i odnosa sa partnerom, ali i novim poznanstvima...

foto: Depositphotos/ki@gmail.com
foto: Depositphotos/ki@gmail.com
.

OVAN

Izašli ste iz najnapetijih situacija, ali i dalje ste u fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju svojih odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.

BIK

Drago vam je što su neke situacije razrešene, na ovaj ili onaj način, i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom. Poziv ili poruka od strane bivše simpatije.

BLIZANCI

Dosta ozbiljno danas možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvesno je rešavanje problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa bivšim partnerom. Postoji mogućnost i dogovora oko susreta.

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. Za tako nešto potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu na ruku kada je susret sa osobom koja vas privlači u pitanju...

foto: Depositphotos/ki@gmail.com
foto: Depositphotos/ki@gmail.com
.

LAV

Fokusirajte se danas na detalje u dogovorima, ne sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male! Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i prave povezanosti.

DEVICA

Dosta toga će vam danas ići na ruku, i pored komplikovanih situacija u poslovnom segmentu. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti da sve regulišete uspešno. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos. Slobodnima mogućnost ozbiljnog kontakta.

VAGA

Situacije u poslovnom segmentu čas teku bez problema, čas se vi nervirate zbog otežavajućih okolnosti koje se pojavljuju niotkuda. Da biste imali zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom, moraćete ozbiljno da „spustite loptu“ i pristanete na kompromis.

ŠKORPIJA

Iako dosta toga ne ide onako kako ste vi zamislili, uspevate da izvučete ono najbolje iz trenutnih situacija. Priliv koji ste duže očekivali konačno stiže. Svesni ste da se neko trudi oko vas, ali trenutno ne pokazujete nameru da mu iole olakšate situaciju.

foto: Depositphotos/ki@gmail.com
foto: Depositphotos/ki@gmail.com
.

STRELAC

Konačno ste dobili sve informacije koje su vam potrebne da biste nastavili dalje sa realizacijom jednog dogovora ili poslovnog projekta. Solidan i ispunjen dan je pred vama. Svojim ponašanjem možete dosta uticati na situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Budite korektni.

JARAC

Danas imate pravu meru u svemu onome što radite i u suštini je ovo najbolji trenutak za pokretanje u poslovnom segmentu. Danas ostvarite kontakte sa saradnicima koji su vam važni ili od kojih mnogo očekujete. Situacija sa partnerom se malo smirila. Za sada je sve u redu.

VODOLIJA

Mirni ste, staloženi, pribrani. Sve znate šta morate uraditi i trudićete se da ono što je u vašoj moći i pod vašom kontrolom funkcioniše kako treba. Danas može doći do zanimljivog kontakta sa osobom sa kojom imate razliku u godinama.

RIBE

Našli ste mir i stabilnost u sebi i danas možete dosta toga pozitivnog uraditi u poslovnom segmentu. Za ono za šta niste sigurni – poslušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas. Emotivna situacija je stabilna i to vam dodatno popravlja raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/