Astro

Ribe danas ne ostvaruju ono što žele; jedna osoba pokušava da skrene pažnju Lava; Škorpijama ništa ne ide od ruke!

Danas zvezde neće biti naklonjene većini astro pripadnika, evo šta možete da uradite da poboljšate situaciju...

26.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/HayDmitriy

OVAN

Danas možete osećati veliki pritisak na sebe, možda čak i neka uslovljavanja od strane poslovnih partnera ili nadređenih. Ne dozvolite da vas situacije izbacuju iz takta. Prema emotivnom partneru se možete postaviti dosta ljubomorno, posesivno, zahtevno.

BIK

Neki poslovni dogovori mogu doći u zastoj ili se čak urušiti, ne vašom krivicom, već zaslugom ili problemima druge strane učesnice. Ne nervirajte se zbog ovoga, pogotovo što ne možete uraditi ništa posebno po ovom pitanju. Voljena osoba danas nema razumevanja za vas.

BLIZANCI

Vi ste više nego dobro raspoloženi i funkcionišete baš kako treba. ipak, jasno vam je da je situacija u poslovnom okruženju loša i bilo bi fino kada biste se sklanjali od sukoba. U emotivnom segmentu stoji velika posvećenost partneru. Pokažite mu svoju pažnju i razumevanje.

RAK

Neke okolnosti, ali i neke osobe u poslovnom segmentu vam danas nikako ne prijaju. Imate osećaj da su svi oko vas prezahtevni i da se od vas traži nešto što je maltene pa nemoguće. Ljubomora se može probuditi i kod vas i kod voljene osobe. Nemojte da vas ovo uvuče u svađu.