Astro

Rakovima danas zanimljive priče okupiraju pažnju, Lavovi se povlače pred partnerom, a Device požuruju neke dogovore

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

25.02.2020. - 06:30h
Rakovima danas zanimljive priče okupiraju pažnju
Rakovima danas zanimljive priče okupiraju pažnjufoto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Ostavljate odličan utisak na one sa kojima danas dolazite u kontakt. Kolega ili prijatelj vam mogu pomoći da dođe do realizacije sastanka sa nekim ko vam je bitan. U emotivnim relacijama danas ste dosta zahtevno raspoloženi prema voljenoj osobi.

BIK

Uspeli ste da se stabilizujete po nekim pitanjima i osećate se sigurno i sposobno da odradite sve ono što je danas potrebno. Pripremite se ozbiljno za jedan poslovni dogovor. Uživanje u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ipak, povremeno će vam se činiti da je partner odsutan..

BLIZANCI

Nametnuli ste sebi gomilu obaveza i stvari koje morate završiti, i trudite se da funkcionišete paralelno na više strana. Dosta vas može iscrpeti ovaj dan, pa vam neće odgovarati da popodne provedete u jurnjavi. Više će vam prijati opušten odnos sa partnerom u kućnoj atmosferi.

RAK

Pravi je momenat da se potrudite i pojačate komunikaciju sa nekim poslovnim partnerima ili saradnicima. Umete da se postavite na pravi način prema sagovorniku. Uživaćete u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom i truditi se da se opustite.