Astro

Ovnovi su danas malo nervozni, Bikovi su raspoloženi za flert, a i Blizanci "zabacuju udicu" gde god se pojave

Šta su vama zvezde priredile za poslednji ponedeljak u februaru?

24.02.2020. - 06:30h
Blizanci 'zabacuju udicu' gde god se pojave
Blizanci "zabacuju udicu" gde god se pojavefoto: Depositphotos

OVAN

Malo nervoze, ali ćete to dosta dobro uspevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje planova, samo se fokusirajte i usmerite na ono što vam je bitno. Lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom. Ne bi bilo iznenađenje ni da vam se javi stara simpatija ili bivši partner.

BIK

Pozitivno ste uzbuđeni, jer smatrate da je ponuda koju ste dobili vrlo ozbiljna i da vam može promeniti situaciju u poslovnom segmentu na bolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene su mogućnosti za flertovanje i avanturu, pa čak i tajne kontakte.

BLIZANCI

Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete uzeti vremena da razmislite o informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan poslovni dogovor. Odličan dan za kontakt sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.

RAK

U prvom delu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju, pa je odličan momenat da završite sa obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa poslovnim partnerima. Za korektan odnos sa voljenom osobom biće potrebna spremnost za kompromis.