Astro

NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Bikovi osećaju emotivno nezadovoljstvo, Lavovi se okreću bivšim partenrima, Strelac naplaćuje dugove!

Stigla je stro prognoza za period od 24.02. do 01.03, pa da vidimo šta nas čeka!

23.02.2020. - 12:10h
foto: Depositphotos/jrp_studio

OVAN

Hrana

Pred vama je nedelja u kojoj bi slatkiše, prekomernu upotrebu začina i masnoća trebalo ograničiti. Vašem organizmu su sada potrebni minerali i vitamini – zarad jačanja imuniteta. Obavezno što više citrusa, svežeg povrća, čajeva – sa medom, limunom, đumbirom.

Ljubav

Ulazeći aspekt Venere iz vašeg znaka sa Saturnom iz Jarca u postojećim emotivnim relacijama može doneti talase nezadovoljstva, distanciranosti, zahlađenje. Ovo će se posebno odraziti na one Ovnove koji ovih dana ne dižu glavu od posla i u potpunosti su zanemarili partnera. Iako vam posao sada jeste na prvom mestu – pronađite dovoljno vremena za ljubav i strast. Slobodni Ovnovi – ovaj aspekt ne donosi ograničenje što se tiče novih emotivnih priča – ali može postojati razlika u godinama, udaljenost ili neka druga „začkoljica“. Takođe – period intenzivnog razmišljanja o prošlosti, čak i obnavljanja iste.

Posao

Ukoliko ste u fazi nestrpljivosti i želje da što pre pokrenete ili aktivirate neke poslovne situacije – bojim se da vam ova nedelja ne daje mogućnost da stvari završite na brži način. Negde je to i dobro, jer je itekako moguće da ste nešto propustili ili napravili grešku u proračunu. Ono što će se Ovnovima svakako isplatiti, koliko god ih to nerviralo – jeste strpljivost, istrajnost, upornost i sposobnost da sačekaju svojih pet minuta kada će sve ono do tada urađeno dati svoje prave, odlične rezultate.

Novac

Zategnuta finansijska situacija.

Zdravlje

Prehlade, viroze, kijavice. Mogući problemi sa hormonima i radom žlezda.

BIK

Hrana

Bikovima će u ovoj sedmici prijati lagani, izbalansirani obroci sa većim procentom povrća. Možete ga koristiti kao kuvano i bareno u raznoraznim čorbama i varivima, ali i kao sveže – ogroman izvor vitamina i minerala koji su vam sada neophodni.

Ljubav

Emotivno nezadovoljstvo i osećaj uskraćenosti, neispunjenosti – jeste trenutno prikazan kod vas. Razlozi mogu biti različiti – nedovoljno vremena sa voljenom osobom, neispunjena očekivanja, neke nedoumice ili tajne koje imate, pojačana ljubomora – ma ko bi ga znao – sto ljudi, sto ćudi. Svako neku svoju muku nosi. Poenta je da osećaj sputanosti nosite u sebi, pa će samim tim i emotivni život biti neuobičajeno tih. Slobodni Bikovi – ono za čim nemate za tim žudite, a ono što vam se nudi ne prija vam. Vaš ljubavni „ukus“ ovih je dana teško pogoditi. A i te želje ispuniti...Prošlost se javlja, gledajte šta ćete sa njom.

Posao

Nedelja rešavanja nekih situacija koje su u prethodnom periodu napravile problem ili izazivale neprijatnu atmosferu na vašem radnom mestu. Vaše pozicije su apsolutno stabilne ali će vam sve ovo što se bude dešavalo doneti osećaj težine, verovatno i preispitivanja da li ste mogli nešto od ovoga da izbegnete. Iako odajete utisak stabilne osobe koja zna šta hoće i koja u svakom momentu drži konce dešavanja u svojim rukama, ipak će postojati nesigurnost u vama i bojazan da li ste na pravom putu.

Novac

Korektni finansijski prilivi. Naplata zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Osetljivost po pitanju zdravlja. Prehlade, hormonski problemi, teškoće sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Mlečni proizvodi da – i to najpre sirevi, kiselo mleko. Sve što je „na kašiku“ – definitivno da. Riba – da, ali bi morska bila bolja za vas. Povrće i voće – svakako da. Meso i mesne prerađevine u manjoj meri, uz obaveznu proveru kvaliteta i ispravnosti.

Ljubav

Možda je komunikacija sa voljenom osobom povremeno čudna, možda se ne kopčate baš „na prvu“ loptu, možda dođu i periodi tihovanja i ćutanja – ali generalno gledano, ne biste trebali da imate bilo kakvih pravih problema sa partnerom. Bar ne onih koji se ne mogu rešiti očas posla. To što u nekim drugim životnim situacijama niste baš najzadovoljniji neće uticati na odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci idu unazad, baš kao i njihov vladar Merkur. Ili će misli da vam se vraćaju u prošlost, ili ćete se i vi lično zaputiti tom stazom. Možda ni sami ne znate zašto, ali tako vam je sada došlo...

Posao

Početni momenat u bilo kojoj situaciji koja se vezuje za posao donosiće nesigurnost, neodlučnost, donosiće konfuziju i zbunjenost. No, to što je početni momenat takav, ne znači da je i ostalo, naprotiv. Posle prvih problema, rešenje će se pronaći. Bilo u osobi, situaciji, okolnostima. Pred vama je nedelja u kojoj se mogu obnoviti neke saradnje, završiti zaostale obaveze ili se uhvatiti u koštac sa projektima i poslovima koji su već dugo na čekanju.

Novac

Drugi deo sedmice donosi napetost po pitanju priliva i pojačane troškove.

Zdravlje

Solidan zdravstveni period. Manji problemi sa probavom i kratkotrajnim virozama.

RAK

Hrana

Mlad Mesec je uvek vreme novih početaka – pa zašto da ne – i novog režima ishrane, novog početka dijete (nadam se samo da vam to nije treći „novi početak“ od ulaska u ovu godinu). Ishrana zasnovana na proteinima i sa znatno smanjenom količinom ugljenih hidrata će vam prijati.

Ljubav

Dosta korektna situacija sa voljenom osobom. Funkcionišete, dogovarate se, ima tu i strasti i razumevanja i akcije....od svega po malo. Doduše, nekog velikog ispoljavanja ljubavi i grandioznih emocija i izjava trenutno nema, ali u suštini – nemate razloga da se žalite. Vi ste nešto više okupirani poslom i obavezama, pa će biti manje zajednički provedenog vremena. Slobodni Rakovi – susret ili razgovor sa osobom iz prošlosti može biti interesantno iskustvo. Sad, da li će doći do konkretne obnove odnosa ili će sve ostati samo na priči – ostaje nam da vidimo.

Posao

Svaki dogovor i svaka poslovna situacija ići će sa zakašnjenjem ili ćete morati da je „potežete“ više puta. Kao da vam se ne da da iz prvog pokušaja uradite bilo šta a vi se za to vreme nervirate. Smanjite sebi tenziju – prihvatite da sada morate koračati malim koracima i biti strpljivi maltene za sve stvari. Naučite da se prilagodite onima sa kojima sarađujete, njihovom tempu – jer je to sada jedini način na koji možete završiti ono što vam je bitno. Moguća obnova ranije vrlo plodonosne saradnje.

Novac

Trudite se da ne prekoračujete svoj budžet.

Zdravlje

Moguća prehlada ili viroza u drugom delu sedmice.