Astro

Vage su danas zbunjene situacijom na poslu, Vodolijama se smeši dodatna zarada, Ribe - ne dozvolite da vam neko pokvari veče!

Ovog petka, biće dosta zanimljivih dešavanja!

21.02.2020. - 06:00h
foto: Depositphotos/Aaron_Amat

OVAN

Brze situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost u prvom trenutku. Savet za vas je da ne žurite i ne budete impulsivni – ovo se brzo da rešiti. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste. Prijaće vam društvo prijatelja.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje tokom današnjeg dana, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe. Naglašene su oscilacije. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Jednostavno, danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe tokom današnjeg dana. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Situacije se menjaju u trenutku. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede prijatni trenuci.