Astro

Ljubavna avantura ulepšaće dan Ovnovima, Bikovi su malo rasejani, a Blizanci se nerviraju jer pare kasne...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

20.02.2020. - 06:30h
Ljubavna avantura ulepšaće dan Ovnovima
Ljubavna avantura ulepšaće dan Ovnovimafoto: Depositphotos/monkeybusiness

OVAN

Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, ali je moguće da ćete preuzeti na sebe više nego što realno možete da postignete. Na ovaj način ćete umesto da ubrzate, sebe samo usporiti. Birajte prioritete. U emotivnom segmentu jaka mogućnost za flertovanje ili avanturu.

BIK

Danas bi trebalo da obavite dosta sitnih obaveza, ali vam je pažnja pomalo rasuta, pa je moguće da ćete teško uspeti da uklopite sve. Odličan odnos sa nadređenima, ako vam je potrebna usluga ili slobodan dan, vreme je da se aktivirate. Veliki emotivni intenzitet.

BLIZANCI

Možete biti zabrinuti zbog teškog odvijanja nekih poslovnih situacija. Takođe, mogući su i veći troškovi tokom ovog dana. Isplate koje očekujete kasne. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom, ali nemojte previše pritiskati pričom niti opterećivati ličnim problemima.

RAK

Komplikovan, naporan dan je pred vama. Možete imati problema ako kasnite sa obećanjima koje ste dali poslovnim saradnicima. Ni sa voljenom osobom danas vam ne cvetaju ruže. Sve vam smeta, lako reagujete, preosetljivi ste. Možda je bolje da se malo povučete i okrenete odmoru.