Astro

Danas je dan za novo poznanstvo u životu Jarčeva, Lavovima se ukazuje prilika za flert - da li će je iskoristiti?

Ovo će biti odličan dan za većinu astro pripadnika, a kome to sreća neće biti naklonjena?

19.02.2020. - 06:00h
foto: Depositphotos/graphicphoto

OVAN

Ovaj dan donosi nagle promene i preokrete, pritisak koji ćete vrlo često osetiti u poslovnom segmentu. Za dogovore ostavite drugi deo dana, jutro može biti stresno po tom pitanju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam ulepšati dan. Sa emotivnim partnerom – vrlo zanimljivo veče.

BIK

Sa lakoćom ćete danas obaviti nezavršene obaveze, ali i rešiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novine koje uvedete tokom današnjeg dana lako će doneti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama za šta god da vam je važno. U poslovnom segmentu sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču.....

RAK

Sa nestrpljenjem čekate informacije, dešavanja. Ono što vam je potrebno danas će se i realizovati, budite mirni I strpljivi. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam „poremetila“ misli....Moguć je kontakt i sa partnerom iz prošlosti.