Astro

Partner ili simpatija danas mogu iznenaditi Rakove, Ovnovi se lako nerviraju, a Strelčevima je potreban oprez!

Što smo se odmarali, odmarali smo se, biće vam potrebno mnogo energije da se izgura današnji dan!

18.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/WAYHOME.studio

OVAN

Danas vas je lako iznervirati – ali isto tako – danas vam je lako I da se pokrenete I negativnu energiju pretvorite u pravu akciju. Dan koji može doneti velike promene I preokrete. Komunikacija sa emotivnim partnerom nije sjajna. Posvetite više vremena osobi koju volite.

BIK

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu u prvom delu dana, ali već popodnevni sati mogu doneti pozitivna iznenađenja. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak i aktivnost.

BLIZANCI

Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima. Unesite dozu ozbiljnosti i odgovornosti u sve ono što radite. Partner ili simpatija vas mogu iznenaditi svojom inicijativom.