Astro

Rakovi danas imaju komplikovan odnos sa partnerom; Strelčevi bi mogli da pokažu više takta, a Jarčevi da savladaju statičnost

Mnogi će ovaj dan provesti neradno, ali to ne znači da neće biti turbulentno na svim poljima!

17.02.2020. - 06:00h
foto: Depositphotos/SIphotography

OVAN

Priličan broj obaveza vas očekuje, a vi ste dekoncentrisani I pažnje rasute na više strana. Potrudite se da budete posvećeni poslu, da ne biste napravili značajniji propust. U odnosu sa voljenom osobom stoji raspoloženje i dobra komunikacija.

BIK

Računajte na prilično naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate planove i odložite nešto za naredne dane. Osobi koja vam se dopada na sve načine pokazujete svoju zainteresovanost.

BLIZANCI

Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana, truditi se da se ne opterećujete previše razmišljanjima već da se posvetite poslu, pogotovo zaostalim obavezama. Sa emotivnim partnerom danas možete razgovarati o zajedničkim planovima.

RAK

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova ili zato što dobijate kontradiktorne informacije. Obaveze vam oduzimaju previše vremena, ali se potrudite da rešite makar ono što je prioritetno. Odnos sa partnerom je komplikovan, osim kada je strast u pitanju.