Astro

Nedeljna astro prognoza: Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog posla, pred Rakovima zanimljivi susreti...

Ovnovi neka povedu računa o ishrani, Lavovi uživaju u romantičnim tenucima s partnerom, a Vodolije bi mogle da naplate neka stara dugovanja... Šta su vama zvezde priredile na sedmicu pred nama?

16.02.2020. - 14:00h
Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog posla
Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog poslafoto: Depositphotos/yacobchuk1

OVAN

Hrana

Ono što biste trebali – da najveći deo vaše ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja, još manji mlečni proizvodi – naročito sir, a najmanji – testenine, hleb, slatkiši. Ono što ćete uraditi – verovatno ćete redosled u potpunosti obrnuti....

Ljubav

Sve što hoćete od partnera i ljubavi – hoćete sad i odmah. Nestrpljivi ste prema sebi, prema voljenoj osobi, hoćete da rešavate sve u trenutku, hoćete da se dogovor ispoštuje istog momenta, hoćete da vam partner čita misli još pre nego što uopšte pomislite. I naravno, kako to obično biva – što vi više požurujete, sve ide sporije a vi se nervirate. Ne bih rekla da je problem u odnosu sa voljenom osobom, već u preopterećenosti obavezama, poslom. Iskulirajte malo, više se posvetite ljubavi i strasti. Slobodni Ovnovi – ne žurite sa ulaskom u vezu ili intimne odnose – koliko god da vam se neko dopada. Ne trčite.

Posao

Ulaskom Marsa u znak Jarca i vaše polje karijere i pozicije – zaista dobijate priliku da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Ne samo to – zvanično su otvorena vrata da sva vaša ambicioznost jurne u prvi plan. Retrogradnost Merkura će vas doduše usporavati, ali to je sada za vaše dobro. Planovi, dogovori, projekti – sada prolaze samo ukoliko su zaista vredni i ukoliko će trajati. Vaše je da posvetite svoje vreme i trud onim ciljevima kojima stremite – a rezultati svakako neće izostati.

Novac

Nove mogućnosti za zaradu ili novi načini zarade. Kontrolišite troškove, blago su pojačani.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljom, vratnim delom kičme.

BIK

Hrana

Brzu hranu, pekarske proizvode, grickalice i slatkiše bi trebalo minimalizovati uvek, ne samo u ovoj sedmici. No, sada je zaista potrebno da malo „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Ljubav

Partner vas može iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, postupcima. I ova iznenađenja ne bi trebalo da budu loša, naprotiv. Bilo bi divno da se prepustite dešavanjima i uživate zajednički. No, neki od vas kao da to ne mogu da urade u potpunosti. Nešto vas koči – da li vam nije dovoljno truda od strane voljene osobe, da li imate neke svoje nedoumice, strahove, tajne....Niko to ne zna sa sigurnošću. Sem vas. Slobodni Bikovi sada imaju lepu šansu da uđu u emotivnu priču. Možda je priča čudna, možda su čudne okolnosti ili taj potencijalni partner, ali to ne znači da nećete uživati u onome što se dešava.

Posao

Prilično intenzivna dešavanja u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Za neke od vas otvoriće se mogućnost poslovnog putovanja, dok će drugi imati pozitivne pomake u poslovnim partnerstvima ili dobiti neočekivane poslovne prilike ili pogodnosti. I vi ćete imati svoje faze nestrpljivosti u nekim momentima, ali ćete umeti da nervozu preokrenete u pozitivan impuls. Hladna glava vam je sada potrebna, pogotovo što ćete povremeno dobijati informacije koje nisu proverene.

Novac

Prilivi su redovni, ali se vaši troškovi povećavaju.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom. Takođe – moguće tegobe sa žlezdama i hormonima.

BLIZANCI

Hrana

Kako god okrenuli – bilo da preterujete u plus ili u minus – ispada da vam je ove sedmice ishrana neuravnotežena. Možda iz razloga što ćete vi oscilirati u raspoloženjima, pa će i apetiti varirati. Najviše bi vam prijala ishrana bazirana na povrću i voću, a vi radite kako god mislite da treba...

Ljubav

Dosta mirnija i stabilnija emotivna nedelja je pred vama. Biće na početku sedmice još po koji „eho“ nekih dešavanja od ranije, ali će se brzo situacije smiriti i uravnotežiti. Prava komunikacija između vas dvoje se vraća tokom ovog perioda i ono što je najpotrebnije jeste da otvoreno popričate o nekim problemima ili situacijama koje su vam donosile teškoće u odnosu ranije. Pokrenite se prema voljenoj osobi na pravi način i biće vam uzvraćeno. Slobodni Blizanci – nastavlja se period interesantnih situacija na emotivnom planu. Nečije prisustvo vam baš prija i evidentno je da je privlačnost obostrana.

Posao

Stvari počinju da se pokreću. Iako će na samom početku sedmice izgledati kao da će se nastaviti sa nejasnoćama, nesigurnostima – ipak sredinom ovog perioda dolazi do promene na bolje. Prvo ćete se vi „probuditi“, odbaciti ono što vam je nebitno i fokusirati se na važne stvari i detalje a onda će i sve situacije koje su vam važne početi da se raspetljavaju. Neki od vas nisu očekivali ovakav razvoj situacija i mogu se iznenaditi brzinom i uspehom onoga što su pokrenuli. Ulazite u stabilniji i jači poslovni period.

Novac

Početkom sedmice – neplanirani troškovi. Ostatak perioda je stabilan.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.

RAK

Hrana

Nećete imati pravi ritam kada je ishrana u pitanju. Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste kada možete popraviti svoj imunitet ali povrćem, voćem, mlečnim proizvodima, ribom.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše partnersko polje dvojako će se odraziti na Rakove. U odnosima koji su generalno gledano stabilni doći će do pozitivnih promena, do veće dinamike i aktivnosti, do jačanja strasti i prijatnih iznenađenja od strane partnera. U onim vezama koje su na slabim i nestabilnim osnovama – dolaziće do češćih rasprava, pritisaka od strane voljene osobe i emotivne neusklađenosti. Slobodni Rakovi – ovo je dobar period za druženje, provod, češće izlaske ali i nova poznanstva. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja je prilično interesantna i koja će vas zaintrigirati.

Posao

Ova poslovna nedelja nije ni malo loša po vas, iako ćete na njenom početku imati problem u komunikaciji, dogovorima i sa papirima a mogu vas i neke informacije zabrinuti ili izbaciti iz takta. No, ostatak perioda donosi interesantne nove okolnosti i ponude koje vam mogu biti zanimljive. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju planove u vezi istog mogu se suočiti sa preprekama, kašnjenjima i odlaganjima na neko vreme, ali je u perspektivi da će ovo ipak biti rešeno.

Novac

Ulazite u povoljniji finansijski period.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom i zglobovima. Uglavnom su aktuelne hronične tegobe.