Astro

Nedelja je: Blizancima dan za dogovore, Rakovima za odmor, Škorpijama za važan susret…

Kakva nedelja je pred vama, bar što se tiče astrološkog aspekta, saznajte u nastavku.

16.02.2020. - 07:30h
Odmaranje, lenčarenje
Odmaranje, lenčarenjefoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, i u odličnom aspektu na vaš znak I Veneru u njemu, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite šta biste mogli uraditi po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

BIK

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. Naime, vi ste u tako dobrom raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom, da ne sumnjam da će sve prštati od varnica između vas.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

RAK

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.