Astro

Strelčevima danas svi izlaze u susret, Jarčevi nalaze zajednički jezik s partnerom, Vodolije su spremne za prave poteze...

Ovnovi, sastanite se sa prijateljima, uživaćete!

15.02.2020. - 07:30h
Pravi potezi
Pravi potezifoto: Depositphotos/ninann

OVAN

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom delu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte okupljanje ili izlazak sa prijateljima.

BIK

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala danas se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan deo prebacite na kolege ili ostavite za sledeću nedelju. Sa voljenom osobom danas zaista možete ostvariti posebnu komunikaciju.

BLIZANCI

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima u isto vreme odmerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo ubrajam i emotivni deo, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti nov emotivni odnos.

RAK

Videćete vrlo brzo da nemate nikakvih razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.