Dan zaljubljenih Rakovima donosi lepa iznenađenja, Lavovima nove dogovore, a Vagama pregršt zadovoljstva!

Šta su vama zvezde priredile za Dan ljubavi?

Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
.

OVAN

Tokom današnjeg dana bićete odlično raspoloženi, samo nemojte preterivati u zahtevima prema saradnicima, naročito u prepodnevnim satima. Moguće su manje rasprave. Po pitanjima novca budite oprezniji. Emotivno – dan za iznenađenja i ljubavne preokrete.

BIK

U ovom danu budite malo obazrivi kada je odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Može doći do razmimoilaženja po nekim pitanjima. Ne shvatajte sve kao atak na sebe. Partner kao da upravlja vašim raspoloženjima danas – čas vas « diže », čas « spušta ».

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i dobri poslovni kontakti. Možete se na kratko iznervirati zbog nekih sitnica, ali ovo je brzo i lako rešivo. I pored nervoze koja će povremeno biti prisutna u vama – uspevate da pronađete prave reči za voljenu osobu.

RAK

Tokom ovog dana očekujte velike pomake u poslovnom segmentu – neki dogovori će konačno biti potpisani ili će se krenuti sa njihovom realizacijom. U ljubavi vam danas sleduju iznenađenja – prijatna, naravno.

Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
.

LAV

Veliki entuzijazam i pokret očekuje Lavove tokom ovog dana. Na lakši način uspevate da rešite poslovna pitanja. Mogući su i novi dogovori. Posvetite više vremena voljenoj osobi – potrebno je da budete zajedno i okrenete se jedno drugom.

DEVICA

Veliki broj obaveza koje vas očekuju tokom ovog dana može vas na kratko uplašiti ili učiniti da se zablokirate. Na svu sreću, ovo je kratkotrajno – već tokom ranih popodnevnih sati i kasnije tokom dana – nezaustavljivi ste. Ovo važi i za emotivne teme i dileme.

VAGA

Trenutno ste fokusirani na sve ono što se vezuje za finansije, pogotovo što vas od ranog jutra mogu sačekati troškovi koje niste očekivali. No, jutarnje nerviranje pretvoriće se u popodnevno zadovoljstvo. Ne podbadajte osobu koju volite, koliko vam god to bilo zanimljivo.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec u vašem znaku doneće vam celu paletu raznovrsnih osećanja. Kada savladate prvi nalet uznemirenosti, nervoze i kada se organizujete bolje – bićete nezaustavljivi. Danas vam je jako potrebno da imate partnerovu podršku, da biste bili mirni.

Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva, foto: Depositphotos
.

STRELAC

Nije vreme da žurite kada su poslovne obaveze u pitanju, jer je i te kako moguće da napravite po koji propust. Za preciznost i bolju organizovanost – lakši su popodnevni sati. Zanimljivi kontakti sa suprotnim polom – izgleda da je neko pronašao vašu slabu tačku.

JARAC

Nedoumice po pitanju dogovora ili informacija koje su došle do vas – naročito u prvom delu dana. Ne reagujte, sačekajte da vidite ima li zaista pravih razloga za nervozu. Preko prijatelja ili preko društvenih mreža – ostvarujete zanimljive kontakte.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana stoji vam blaga napetost u odnosu sa saradnicima, a naročito sa autoritetima. Sve je ovo lako rešivo, samo nemojte dozvoliti da vas izbace iz takta. Često razmišljate o nekome, ali još uvek ne preduzimate konkretne poteze.

RIBE

Morate korigovati planove. Takođe, oni oko vas će vas danas lakše izbacivati iz takta, pogotovo što su skloni da vrše promene u dogovorima u poslednjem trenutku. Partner vas može neprijatno iznenaditi nekim izjavama. Sačekajte da vam da objašnjenje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/