Astro

Dan zaljubljenih Rakovima donosi lepa iznenađenja, Lavovima nove dogovore, a Vagama pregršt zadovoljstva!

Šta su vama zvezde priredile za Dan ljubavi?

14.02.2020. - 06:30h
Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstva
Dan zaljubljenih Vagama donosi pregršt zadovoljstvafoto: Depositphotos

LAV

Veliki entuzijazam i pokret očekuje Lavove tokom ovog dana. Na lakši način uspevate da rešite poslovna pitanja. Mogući su i novi dogovori. Posvetite više vremena voljenoj osobi – potrebno je da budete zajedno i okrenete se jedno drugom.

DEVICA

Veliki broj obaveza koje vas očekuju tokom ovog dana može vas na kratko uplašiti ili učiniti da se zablokirate. Na svu sreću, ovo je kratkotrajno – već tokom ranih popodnevnih sati i kasnije tokom dana – nezaustavljivi ste. Ovo važi i za emotivne teme i dileme.

VAGA

Trenutno ste fokusirani na sve ono što se vezuje za finansije, pogotovo što vas od ranog jutra mogu sačekati troškovi koje niste očekivali. No, jutarnje nerviranje pretvoriće se u popodnevno zadovoljstvo. Ne podbadajte osobu koju volite, koliko vam god to bilo zanimljivo.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec u vašem znaku doneće vam celu paletu raznovrsnih osećanja. Kada savladate prvi nalet uznemirenosti, nervoze i kada se organizujete bolje – bićete nezaustavljivi. Danas vam je jako potrebno da imate partnerovu podršku, da biste bili mirni.