Astro

Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslove, Škorpije "jure" na 100 strana, a Jarčevi imaju neplanirane troškove

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak? 

13.02.2020. - 06:30h
Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslove
Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslovefoto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj meri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Umor i iznurenost u drugom delu dana. Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

BIK

Danas možete doneti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana. Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može da bude lep i dan ispunjen zadovoljstvom. Ne razmišljajte o prošlosti i ne vraćajte joj se.

BLIZANCI

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im visite nad glavom i pritiskate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. Emotivno – odlično. Sve se odvija po vašim željama. Samo su mogući manji problemi oko zajedničkih finansija.

RAK

Sve ono što usmerite u poslovni segment, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda, dajte sve od sebe jer i te kako možete napraviti dobre i uspešne poteze. Krajem dana ćete biti umorni, ali zadovoljni. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada pokreće se sporo i to vas nervira.