Astro

Današnji dan će označiti veliki preokret u poslovnom životu Strelčeva; do Riba stižu informacije koje će im pomoći da reše problem

Danas će mnogi znakovi doživeti "prosvetljenje"!

12.02.2020. - 07:00h

LAV

Do vas je došla najava nekih dešavanja ili vrlo zanimljive informacije, moguće nešto na šta ste čekali već duže vreme. Kockice se polako sklapaju, i uskoro ćete moći da ostvarite ono što želite. Bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas ste baš u elementu kada je poslovni segment u pitanju. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. U emotivnom segmentu – pronalazite način da bolje komunicirate sa voljenom osobom.

VAGA

Čini vam se da šta god da hoćete da pokrenete, večito morate da se ubeđujete sa ljudima, da preskačete neke prepreke i onako se baš fino nervirate. U emotivnom segmentu doći će do razmimoilaženja kada su vaši i partnerovi planovi u pitanju.

ŠKORPIJA

Imate veliku moć ubeđivanja i ovaj dan biste mogli da iskoristite da ostvarite značajnije kontakte ili sastanke sa poslovnim partnerima. Možete pokrenuti realizaciju svojih ideja. Ne možete jednu osobu da izbacite iz glave – strast koju osećate je sve teže kontrolisati.