Astro

Muškarci i brak: Horoskop otkriva kakav je vaš partner "u dobru i zlu"

Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. Ako želite da proverite koje su prednosti i nedostaci muškaraca kada su u pitanju brak i ljubav na duge staze, u nastavku pročitajte "bračni" horoskop.

05.01.2021. - 20:00h
Burme
Burmefoto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

PREDNOST: Pomalo je divalj, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu, pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to da prizna. Uvek sve mora da bude onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi na videlo tokom svađa.

BIK

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete da računate. Stabilan je, vredan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto, stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, koje ne žele da se osećaju sputano i kojima je potrebno puno vremena za sebe.

BLIZANCI

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav da traje. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

RAK

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli sve da ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi moglo da se dogodi i tako unosi nemir u odnos.