Muškarci i brak: Horoskop otkriva kakav je vaš partner "u dobru i zlu"

Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. Ako želite da proverite koje su prednosti i nedostaci muškaraca kada su u pitanju brak i ljubav na duge staze, u nastavku pročitajte "bračni" horoskop.

Burme, foto: Depositphotos/IgorVetushko
Burme, foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

OVAN

PREDNOST: Pomalo je divalj, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu, pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to da prizna. Uvek sve mora da bude onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi na videlo tokom svađa.

BIK

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete da računate. Stabilan je, vredan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto, stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, koje ne žele da se osećaju sputano i kojima je potrebno puno vremena za sebe.

BLIZANCI

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav da traje. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

RAK

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli sve da ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi moglo da se dogodi i tako unosi nemir u odnos.

.

LAV

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i uradiće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje, što često može da bude iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

DEVICA

PREDNOST: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom trenutku čini srećnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli da popravlja nedostatke drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerki. Često mu nedostaje samouverenost, nesiguran je i ima problem s uspostavljanjem poverenja.

VAGA

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kad se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećaje partnerke. Iako je uvek spreman na rešavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

ŠKORPIJA

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.

NEDOSTATAK: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može da bude jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

.

STRELAC

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne zna da laže, pa zbog toga od njega možete da očekujete maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući, radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoje osećaje i lako gubi interes. Voli da nameće sopstvena uverenja i mišljenja.

JARAC

PREDANOST: Nema toga što neće učiniti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život da ostane s partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnja u svoja osećanja.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

VODOLIJA

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna da voli bez osećaja unutrašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oboje.

RIBE

PREDNOST: Nežan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku može da se predomisli i da kaže kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.

Izvor: Zadovoljna.hr