Astro

Evo kako bi svaki horoskopski znak trebalo da traži svoju srodnu dušu! Ko ne odustaje, a ko je možda uopšte neće naći!?

Evo kako će svaki horoskopski znak pronaći svoju srodnu dušu!

07.09.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/HayDmitriy

Šta zaista znači srodna duša? Srodna duša bi trebalo da nas voli bezuslovno i bez pitanja. Da vas prihvata, podržava i voli bez napora. Veze mogu biti teške i naporne, ali sa srodnom dušom to nije slučaj. Što se tiče pronalaska savršene srodne duše, svi horoskopski znakovi imaju specifičan pristup. Imati srodnu dušu znači osećati se prijatno, ali ni na koji način ne ravnodušno. Između vas dvoje postoji prirodna veza i često vam nisu potrebne reči za komunikaciju.

Evo kako će svaki horoskopski znak pronaći svoju srodnu dušu.

Ovan

Ovnovi su obično vrlo pozitivni i optimistični ljudi. Svoju srodnu dušu pronalaze tako što su otvoreni u želji da ih pronađu i vole svoj život upravo kakav jeste. Ovnu ne treba srodna duša da bi mu život bio potpun. Imaju fantastičan život ispunjen zabavom, avanturama i strastima. Iako priželjkuju da imaju nekog s kim će sve to podeliti, nisu očajni. Upoznće srodnu dušu kad dođe vreme.

Bik

Bikovi su strpljivi i ako moraju da čekaju na srodnu dušu, neka tako i bude. Ovaj horoskopski znak pronalazi svoju srodnu dušu tako da mu u glavi postane jasno šta želi. Bik je uporan, a neuspeh ili neuspesi ne mogu ga uništiti. Bik nikada neće odustati dok ne nađe ono savršeno. Skloni su i finansijskoj i emocionalnoj nezavisnosti, i čekaće koliko je potrebno dok ne pronađu srodnu dušu. Ipak, zna da se dogodi da je nikad ne pronađu...

Blizanci

Srodna duša Blizanaca treba da bude u stanju da drži korak s njima - intelektualno, društveno i energetski. Kako bi pronašli svoju savršenu srodnu dušu, blizanci kreiraju savršeni život za sebe. Uživaju u sadašnjosti i nadaju se da će imati isti nivo uživanja kad pronađu pravu osobu za sebe. U međuvremenu će živeti svoj najbolji mogući život.

Rak

Da bi pronašao svoju srodnu dušu, rak mora da se izleči od prošlosti. Mora potpuno da se odmakne od svojih bivših, i to će učiniti. Rak voli da dođe do tačke u kojoj se oseća zlečeno i zdravo pre nego što pokuša da pronađe srodnu dušu. Zna da može naići na prepreke i da treba biti jak. Kad bude zaista spreman, Rak će pronaći svoju srodnu dušu.

Lav

Lavovi znaju da imaju srodnu dušu, a pošto to znaju, nikada ne postavljaju pitanje kako ili kada će se to dogoditi. Lav je vrlo optimističan i ima snažan osećaj lične vrednosti. Zna da zaslužuje srodnu dušu i u nekom trenutku će je pronaći.

Devica

Prvi korak za Devicu u pronalasku svoje srode duše jeste ispravljanje uverenja. Za Device je izuzetno važno da ima u šta da veruje i za to se zalaže. Kad im je jasno šta cene, znaju šta žele da nađu u partneru. Srodna duša deliće iste vrednosti i moral kao Devica.