Astro

Nova astro sedmica: Rakovi između dve vatre, Ovnovi shvataju da “kada gori, onda može i da boli”, Blizanci u emotivnom šarenišu

Kakva je nova nedelja za znake Zodijaka? Koliko će se radovati ljubavnim susretima, koliko će im posao zadvati muka, oduzimati vremena i pričinjavati zadovoljstvo, kakvi će biti sa zdravljem.

09.02.2020. - 17:30h
Lepo je u dvoje
Lepo je u dvojefoto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Hrana

Prosto ne znate u ovoj sedmici šta biste pre. Da li biste slatkim da se sladite ili biste tako fino da začinite klopu da zabiberite i zaljutite da seva pred očima! Jedino znate šta ne biste – ne biste neke zeleniše, zelja, rotkve i tako to...

Ljubav

Kad se gori, mora ponekad i da zaboli. A partner i vi tako lepo gorite jedno s drugim ovih dana, da je to prosto milina gledati. Dok ne dođemo do onog dela „mora ponekad i da zaboli“ – e tu već nastupaju burne rasprave, naravno kratkog daha. Čisto kao uvod i novi plamičak koji će ponovo zapaliti vatru strasti. U prevodu – mnogo ćete da se volite, a ponekad ćete uspeti i da se „zakačite“. Slobodni Ovnovi – nove novcijate osobe vam ulaze u život. A vama okice samo iskre od pozitivnog uzbuđenja i slatkog iščekivanja. Vi imate inicijativu, ali je imaju i vaši potencijalni partneri – pa ko koga prvi saplete...

Posao

Velika očekivanja a prepreke i saplitanja na samom početku ove nedelje. Ništa strašno, ali dovoljno da vam malo oduzme energiju i rasprši vas na sto strana, samo ne na ono što vam je najpotrebnije. Ne pokušajvajte da se izborite sa ovim tako što ćete gurati obaveze pod tepih ili raditi ofrlje samo da biste mogli da kažete da ste završili – sačekaće vas greške i propusti u narednom periodu, pa ćete morati sve iznova. Umesto toga – budite maksimalno odgovorni i posvećeni iako vam do toga nije.

Novac

To što pare dolaze, ne znači da ih morate pod obavezno proslediti dalje i potrošiti...

Zdravlje

Malo ćete biti „mutni“ i osetljivi početkom nedelje. Posle ste ok.

BIK

Hrana

Čuvajte svoj stomačić i probavu – nešto su ovih dana osetljivi, pa morate više voditi računa o tome šta, kada i koliko jedete. Ako budete funkcionisali „po osećaju“ – verovatno ćete imati i osećaj nadimanja, problema sa varenjem ili bolove u stomaku.

Ljubav

Vladarka Venera vam se nalazi iza leđa, u polju tajni – pa morate da nešto krijete od dragog vam bića. Makar to bila i sitnica i neke vaše slatke, bezazlene tajne – ali morate malkice da muljate. No, za sada se ova vaša „muljaža“ ne prikazuje kao bilo kakav kamen spoticanja u odnosu sa partnerom. Samo nemojte da te tajne budu veće, da taj kamen ne poraste, pa da se u narednom periodu možete preko njega saplesti....Sad vam je fino, i neka tako i ostane. Slobodni Bikovi – strast je interesantna stvar, ali kada smo zapaljeni ne razmišljamo baš najbolje....Zato ne žurite i ne zalećite se u neke „ljubavne“ priče.

Posao

Pred vama je korektna poslovna nedelja. Doduše, vi ćete biti povremeno pod tenzijom i blago nervozni, neki put sa razlogom a mnogo češće – i bez njega. Nerviraće vas neke reči, neke nerešene situacije, nešto što vam stoji nad glavom. No, i ovo će doći na dnevni red i regulisati se do kraja radne sedmice. Vi u međuvremenu gledajte da ne budete impulsivac, a pogotovo da ne donosite iole bitne odluke u ovakvom stanju. Nije dobar momenat za nove poslovne projekte ili nove saradnje. Sačekajte malo.

Novac

Iako prva polovina nedelje ne deluje obećavajuće, kasnije će doći do stabilizacije.

Zdravlje

Češće glavobolje, mogući su i problemi sa sinusima i prehlade.

BLIZANCI

Hrana

Nedelja koja je dušu dala da vam se ili aktivira stomačni virus ili da leepo pokvarite želudac nekom hranom. Zato sada kvalitet i ispravnost moraju biti na prvom mestu. Izbegavajte mesne prerađevine i brzu hranu.

Ljubav

I u vašim mislima ali i u vašoj emotivnoj priči ovih je dana šareno. Ima tu svega – i emocija i tajni i nervoze i nezadovoljstva i zanosa, čas ćarlija najlepši i najmirisniji povetarac, čas se viju magle i oluje. Kad je već takva situacija onda se primirite i čekajte. Pre ili kasnije, sleći će se prašina i vi ćete konačno moći jasno da vidite i gde ste i znati šta želite dalje. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko vam je tu, na dohvat ruke a istovremeno jako daleko. Ili niste sigurni u zainteresovanost ove osobe ili postoji neka situacija, okolnost koja vas koči. Za sada – uživajte u komunikaciji, a za kasnije ćemo videti...

Posao

Kako god da se oko vas odvijaju situacije, bili zadovoljni trenutnim stanjem ili ne – vi kao da niste sigurni šta budućnost otvara ispred vas. Čas vam se čini da ste pronašli pravi put, napravili dobar izbor...a onda dođu momenti kada imate osećaj da će sve ostati samo na priči i na obećanjima. U ovakvim situacijama,periodima – najbolje je fokusirati se na dnevne obaveze – tamo usmeriti misli, a pustiti da se situacije same od sebe rešavaju. Ionako je sada vaš uticaj zanemarljiv.

Novac

Troškovi vezani za kuću ili članove porodice.

Zdravlje

Problemi sa krvnim sudovima kod starijih. Mlađi – prehlade, osetljivost disajnih organa.

RAK

Hrana

Imunitet vam i dalje nije baš najsjajniji, pa je u ishrani potrebno više minerala, vitamina, više voća i povrća, naročito zelenog lisnatog. Uzimajte med, propolis, matični mleč, cedite svež voćni sok od pomorandži, limuna, grejpfruta.

Ljubav

Oboje ste u ovoj sedmici manje isključivi, manje zahtevni. Partner funkcioniše u nekom svom ritmu, vi u svom. Ipak, mnogo češće se dešava da zajednički momenti budu obojeni lepom, podsticajnom energijom nego ćutanjem i distancom. Pokušajte da se više angažujete jedno oko drugog, da se više otvorite i više komunicirate – prijaće vam, oboma. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko neće odustati tako lako od vas, a moguće je da će se pojaviti još jedna osoba koja je zainteresovana. I sad ćete biti između dve vatre – obe zanimljive, svaka na svoj način. A kome ćete dati prednost? Pa, to već zavisi od vas.

Posao

Nedelja će započeti kroz gomilu vesti, informacija. Odjednom zbrka – neće se znati šta je od ovoga tačno, a šta prenaduvano, neistinito. Takođe – od samog početka radne sedmice učekujte udarnički tempo. Biće potrebno da budete na tri mesta odjednom, ako je moguće – još juče. Situacije će vas požurivati i terati da donosite odluke u brzini, ali bi bilo dobro da ovakav način funkcionisanja izbegnete. Pokušajte da se bolje organizujete i promenite nešto u svom načinu rada.

Novac

Stabilniji prilivi u drugoj polovini sedmice.

Zdravlje

Osetljivost, slab imunitet.