Astro

Ne samo da je nedelja nego je i pun Mesec: Vodolije mogu izgladiti zapetljane odnose, Ovnovi osvojiti osobu o kojoj maštaju...

Šta vama donosi pun Mesec - akciju ili mirovanje?

09.02.2020. - 07:30h
Razgovor zlata vredan
Razgovor zlata vredanfoto: Depositphotos/yekophotostudio

OVAN

Pun Mesec u polju ljubavi tokom ovog dana najbolje je iskoristiti da vreme provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan.

BIK

Pun Mesec je danas u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu.....Ne nervirajte se bespotrebno.

BLIZANCI

Pun Mesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći deo vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

RAK

Pun Mesec je u vašem polju ličnih vrednosti, hrane, novca, pa biste ovaj dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u neki šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili – pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svome domu.