Bikovima subotu ništa ne može pokvariti, ni Devicama koje uživaju u zasluženom provodu. Vage nisu u toj priči, žele mir svog doma

Ako ste Bik onda je danas najbolje da na svaki mogući način udovoljite samo sebi. Evo šta je sa drugim znacima horoskopa.

Idemo u provod, da ako ste Devica, foto: Desositphotos/chagin
Idemo u provod, da ako ste Devica, foto: Desositphotos/chagin
.

OVAN

Pa dragi moji, Venera je ušla u vaše polje ličnosti i od danas i zvanično radi za vas. Očekujte u narednom periodu jače poslovno finansijske, ali i emotivne šanse. Što kažu - ljubav i pare će se lepiti za vas. Današnji dan vam je dobar, ispunjen pozitivnom komunikacijom.

BIK

Danas je najbolje da na svaki mogući način udovoljite samo sebi. Odmorite se, ako imate šta od poslovnih obaveza, odradite, ali onako natenane – jednostavno – ne dozvolite da vas bilo šta izbaci iz takta i pokvari vam ovaj dan.

BLIZANCI

Od danas Venera iz polja prijatelja, kontakta, veza i usluga počinje da radi za vas. Računajte na jači „dašak sreće“ u narednom periodu. Tokom ovog dana imate više nego dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima, ali i sa voljenom osobom. Sve nejasnoće se mogu rešiti i privesti kraju.

RAK

Od danas je Venera u vašem polju karijere. Računajte slobodno da će vam naredni period doneti veliku usmerenost i dešavanja u ovom segmentu. Tokom današnjeg dana imate odličnu komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt, pa i sa emotivnim partnerom.

.

LAV

Od danas Venera, planeta ljubavi i novca, zvanično radi za vas iz vašeg polja ekspanzije, planova, inostranstva, obrazovanja. Računajte da će vam naredni period otvoriti neočekivane šanse za boljitak. Tokom ovog dana bićete najviše okupirani obavezama koje niste završili.

DEVICA

Ne izgleda mi kao da ćete ovaj dan provesti u nekom radnom fazonu. Ako i imate obaveza, gledaćete da ih rešite što pre, jer su vam trenutno drugi, mnogo važniji planovi na pameti. Usmereni ste na svoje prijatelje, na provod, na emotivnog partnera i dan ćete želeti da posvetite njima.

VAGA

Nekako će vam najviše odgovarati da ovaj dan posvetite svojim ukućanima. Ako postoje neke poslovne obaveze, najpre ćete gledati da ih odložite. Ako to nije moguće, tek onda ćete se baciti na posao. U suštini, prija vam udobna atmosfera vašeg doma i želite da tamo provedete svoje slobodno vreme.

ŠKORPIJA

Venera, vladarka poslovnih i emotivnih partnerstava, boravi u vašem polju svakodnevice. Računajte da će vam naredni period u ovom segmentu doneti više energije, bolje i lakše funkcionisanje. Danas ćete se najviše usmeriti na dogovor sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Vaše polje ljubavi I zabave od danas je ugostilo Veneru, planetu ljubavi i lepote, vladarku srca. Pred vama je period sa jakim emotivnim šansama, ispunjen provodom i velikim uživanjem. Tokom ovog dana ipak ćete najviše razmišljati o poslovnom i finansijskom segmentu.

JARAC

U vašem polju doma od danas je tranzitna Venera, donoseći vam odlične šanse da svoje poslovne relacije konačno sredite. Period koji je pred vama dobar je i za preuređenje prostora u kojem živite. Tokom ovog dana osećaćete se više nego dobro, okrenuti onima koje volite.

VODOLIJA

Venera u vašem polju komunikacije, dogovora, pokreta od danas zvanično započinje svoj put. Pred vama je jedan izvrstan period u kojem ćete moći da napravite prave kontakte i poboljšate svoju poslovnu situaciju. Tokom ovog dana najviše vam odgovara okrenutost ukućanima.

RIBE

Od danas je tranzitna Venera u vašem polju posla i novca. Očekujte pred sobom period koji će vam doneti velike šanse da ova dva životna segmenta poboljšate i unapredite. Tokom ovog dana bitna vam je komunikacija sa osobom koju volite i njoj ćete se u potpunosti okrenuti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/