Ovaj dan Rakovima donosi mnogo tenzije i nerviranja, Strelčevima nemir, a Ribama mnogo kritike!

Ovog četvrtka, stvari u astro svetu stoje baš ovako:

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

OVAN

Neko bi danas mogao vaše ponašanje i reči shvatiti kao pokušaj da nametnete svoju volju. Doduše, to nije baš bez osnova – pokušajte da ne budete nasrtljivi i arogantni. Pokušajte da malo obuzdate jaku energiju koja vas je obuzela. Ne forsirajte voljenu osobu po nekim pitanjima.

BIK

Iako ovaj dan nosi ponešto napornu energiju za vas, ipak vas tera da se bacite u akciju. Moguće je da ste umorni jer nikako ne uspevate da rešite neka pitanja, ali nemate nameru da odustanete. Osoba koja vam se dopada vas može iznenaditi svojom neočekivanom inicijativom.

BLIZANCI

Poslovni partneri danas ne znaju kako da protumače vaše postupke. Moguće je da preterujete u nekim zahtevima ili se pak postavljate previše dominantno. Ne pritiskajte nikoga na dogovor, pa ni osobu koja vam se dopada – to može biti samo kontraproduktivno.

RAK

Od ranog jutra će krenuti nerviranje i tenzija kroz odnos sa saradnicima, ali i sa nadređenim. Pokušajte da kontrolišete i pravilno usmeravate veliku energiju koja je prisutna. Jaki kontakti sa suprotnim polom, ali nemogućnost pravog dogovora – kao da govorite različitim jezicima.

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

LAV

Odlično ste raspoloženi, pa ćete u potpunosti iskulirati neka podbadanja od strane kolega ili poslovnih saradnika. jednostavno – danas ne reagujete na provokacije i trudite se da budete usmereni samo na ono što vas zanima. Jedna osoba preko poslovnog segmenta vas otvoreno muva.

DEVICA

Koliko god danas pokušavali da se organizujete i posvetite obavezama, ispašće da ne možete završiti ni deo onoga što ste planirali. Nije ni čudo, obzirom da su rokovi znatno skraćeni. Tenzija je jako prisutna u emotivnim relacijama. Nemojte potencirati na raspravama, nema potrebe.

VAGA

Sigurno je da ćete tokom ovog dana imati problema sa najbližim saradnicima. Ni malo vam se ne dopada njihovo ponašanje ni stavovi, i nećete dozvoliti da neko isteruje svoju volju nad vama. I u emotivnom segmentu itekako može biti varnica, jer se voljena osoba ponaša van svakih vaših kriterijuma.

ŠKORPIJA

Potrudite se danas da se ne posvađate baš sa svima. Ako ovu veliku energiju koju nosite preokrenete u konstruktivnu, uradićete dva puta više od onoga što ste planirali. Osećate se kao na klackalici kada je jedna osoba u pitanju. Čas se približite jedno drugom, čas nastupi neka distanca.

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

STRELAC

Poslovni segment vam danas unosi nemir. Potrudite se da ne reagujete baš za svaku sitnicu. Obratite pažnju i na odnos sa nadređenim osobama, jer i ovde danas može biti trzavica. Definitivno niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i tražićete objašnjenje za neke situacije.

JARAC

Osoba na koju ste računali vas može neprijatno iznenaditi svojim odgovorom. Možete biti prilično razočarani i izreći i neke reči koje ne mislite. Samo polako, sutra je novi dan. Često razmišljate o jednoj osobi, ali još uvek smatrate da nije pravo vreme da nešto konkretno i uradite.

VODOLIJA

Ne, ne možete sve svoje probleme rešiti sami. Niko ne kaže da niste pametni, ali neki put je jednostavno potrebno da se konsultujemo sa drugima. Možda imaju pravi savet za nas. Postupite tako. Jaka inicijativa prema nekome ko vam se dopada čak će i vas iznenaditi, a kamoli drugu stranu...

RIBE

Neko kritikuje vaše postupke a vama se to, naravno, ni malo ne dopada. Pokušavate da naterate sebe da ne reagujete i da ne ospete paljbu na sagovornika. Kontakti preko društvenih mreža možda jesu inspirativni trenutno, ali ne očekujte nešto posebno od njih.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/