Ovnovima danas sve ide od ruke, Bikovi su zatrpani poslom, a Blizanci su konačno spremni na neke promene

Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak?

Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste.

BIK

Danas ste mnogo bolje organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se neki dogovori završiti – više je nego izvesno da ćete biti uspešni. Danas se i odnos sa voljenom osobom može popraviti u velikoj meri, samo ako se potrudite.

Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

LAV

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti govori da bi trebalo da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sve ćete dogovoriti brže nego što ste mislili. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Čini vam se da neki dogovori idu sporije od vaših očekivanja, ali zaista nema potrebe da ovu situaciju požurujete. Bolje polako, ali sigurno i stabilno. Postavite se maksimalno odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rešenje.

ŠKORPIJA

Danas ostavite sve ostalo po strani i bacite se na dogovore sa saradnicima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima. Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju sa onim osobama koje su vam bitne. Isto važi i za emotivni segment – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
Ovnovima danas sve ide od ruke, foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

STRELAC

Danas vučete odlične poslovne poteze. Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe.

JARAC

Imate danas veliku mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se – danas vam delovanje donosi korist. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mesto. Uspeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i smatrate da sada nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete jednoj osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

RIBE

Iako je težina u poslovnom segmentu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/