Astro

Ovnovima danas ništa ne ide od ruke, Rakovi iscrpljeni, Device zbunjene nečijom naklonošću...

Prilično uzbuđenja i neočekivanih situacija u današnjem danu...

29.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Lenets_Tatsiana

OVAN

Danas ništa u poslovnom segmentu neće ići lako, i biće vam potrebno mnogo strpljenja da dođete do onoga što želite. Osećate da ste pri kraju jednog napornog perioda i nadate se skorom izlasku iz krize. Emotivno – nezadovoljstvo i nestabilnost sa voljenom osobom.

BIK

Danas ćete biti posebno opterećeni. Pokušavate da sa nekim osobama uspostavite normalnu komunikaciju, ali to dosta teško ide. Takođe, stoji zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Više vam odgovara kontakt sa prijateljima nego sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Istina je da vam danas u poslovnom segmentu slede promenljive situacije, kao i nešto teži kontakti sa saradnicima, ali ipak ćete uspeti da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Emotivno – trudite se da izađete voljenoj osobi u susret kada su neki njeni zahtevi u pitanju.

RAK

Ovo je za vas dosta iscrpljujuć dan, koji će vama lično doneti velike promene raspoloženja, ali i dosta naporne kontakte sa osobama sa kojima sarađujete. Pokušajte da se distancirate od svih. Niste raspoloženi za neke dublje emotivne kontakte.