Astro

Blizanci su danas orni za rad, a Vagama prija samoća

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

28.01.2020. - 06:30h
Blizanci su danas orni za rad
Blizanci su danas orni za radfoto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

OVAN

Ovo možda jeste naporan, ali i vrlo isplativ dan. Sigurno je da će vas nadređeni pritisnuti nekim zahtevima i obavezama, ali to ne znači da nećete uspeti da se pokažete kako treba. Ako se u vama bude posesivnost i ljubomora prema partneru, pokušajte da se kontrolišete.

BIK

Sve ste obavili što je bilo do vas kada je neki poslovni projekt u pitanju i sada vam samo ostaje da čekate i vidite da li će i kada doći do realizacije. Nestrpljivi ste da se ovo što pre pokrene. Postoji mogućnost da ostvarite neočekivan susret sa bivšim partnerom ili osobom koja vas je nekada privlačila.

BLIZANCI

Raspoloženi ste da se bacite na posao i neće vas u tome omesti ni neočekivane okolnosti koje se postavljaju kao prepreka. Moguće je da vas saradnici odvlače na drugu stranu, ali to neće uticati u većoj meri na vas. Emotivno – vrlo strastan dan.

RAK

Najbitnije je da ne presirate neke osobe kada je poslovni segment u pitanju, ali isto tako – nemojte dozvoliti ni da drugi vas opterećuju svojim zahtevima. U emotivnim relacijama prisutan je intenzitet i jačanje strasti. Ako se provlači posesivnost ili ljubomora – zanemarite ih.