Astro

Bikove danas muče finansije, Škorpije kao na iglama iščekuju važne informacije, Jarčeve čeka važan razgovor sa partnerom

Prvi radni dan u novoj sedmici, donosi:

27.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Uopšte vam nije jasno na koji način ćete uspeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne biste trebali da donosite važnije niti konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se možda razlikuju, ali emocija I strast vas vuku jedno ka drugom.

BIK

Muči vas kako ćete uspeti da zatvorite neku finansijsku problematiku. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje preterujete i teško vam je da se uskladite.

BLIZANCI

Vi lično ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt niti se oslanjati na njih. Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su suviše promenljiva.

RAK

Dolazite u kontakt sa jednom osobom koja vam nudi svoju pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje.