Astro

Nedeljni horoskop: Rakovi nešto prećutkuju, Vage će se osećati čudno, a Ribama će pljuštati ponude

Ovnovima dolazi vreme za pokret i akciju,  Rakovima će prijati kaloričnija hrana... 

26.01.2020. - 16:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/olly18

OVAN

Hrana

Polako se, ali sigurno približava vaše vreme za pokret i akciju! Neka vas energetski „razbudi“ hrana bogata gvožđem, vitaminima, mineralima. Puno citrusa, dosta proteina – i bićete spremni za akciju!

Ljubav

Tokom cele ove sedmice vaš vladar Mars će biti u kvadratu sa Neptunom i Venerom iz znaka Riba. E sad vi birajte kako ćete ove aspekte da trošite. Možete na romantiku pa da uz sveće i čašu vina tražite zajedno sa partnerom zvezde na nebu i da onako slatko trepćete jedno na drugo. Možete i da se lažete međusobno i da jedno od drugog krijete sve i svašta. Možete i da ćutite oboje i da se pravite da je sve u redu, a u stvari nije ništa kako treba. Vaš je izbor. Slobodni Ovnovi mogu sve i svašta da urade u ovoj nedelji, samo ne mogu da uđu u „normalnu“ ili javnu vezu. A da vi sačekate malkice, šta mislite?

Posao

Idete, a niste sigurni baš stopostotno da ste na pravu stranu krenuli. Jeste, samo je problem u tome što morate da sačekate još malo da se te situacije koje vas zbunjuju ili opterećuju raščiste. Previše razmišljate, a misli vam lake nisu. Previše se opterećujete i u suštini pravite sami sebi ogroman pritisak. Drugi deo nedelje će vam već doneti neku, pa makar i delimičnu perspektivu, a kad uđemo u sledeću – bićete već kao novi! Do tada – ne skrećite sa puta, pravi je.

Novac

Neko će da se nervira i prebrojava, a neko će da mulja. A ima i onih kojima će pare nestati kao da ih nikada nije bilo....

Zdravlje

Odmarajte se, potrebno vam je to sada. Stariji – kontrolišite pritisak češće.

BIK

Hrana

Možda će oscilacija u načinu ishrane biti tokom radne nedelje – malo gužva, malo stres, malo zaboravljanje na klopu ili po koji brzinski zalogaj. Ali, zato je vikend samo vaš – Mesec u vašem znaku obećava gozbu i uživanje!

Ljubav

Kad biste vi tačno znali šta u ovom trenutku hoćete od partnera, bilo bi vam mnogo lakše. I vama i drugoj strani. Jer, čas drago vam biće volite i grlite najjače i najnežnije, a čas biste isto to biće voleli da ne vidite jedno mesečak ili dva, toliko vam ide na nerve. Neki se odnosi u ovoj nedelji mogu naći na klackalici, neki mogu biti čak i na onoj opasnoj, tankoj granici – biti ili ne biti, ostati ili ne ostati, verovati ili ne verovati. Smiriće se te vratolomije u vama do kraja nedelje, zato ne prenagljujte. Slobodni Bikovi pevuše u sebi „kad bi ove ruže male, tajnu moga srca znale....“ A ima tu tajna neka, lepa, slatka i daleka.

Posao

Možda u ljubavi trenutno ne znate gde udarate, ali ste zato u poslu surovi profesionalac. To što vi u sebi emotivno oscilirate neće se odraziti na vaš posao i na to kako ga obavljate. Bićete jasni, koncizni, prodorni, prema kome treba – ljubazni, prema kome takođe treba – hladno učtivi. I sav će posao biti obavljen na vreme. Biće tu doduše po koji momenat nervoze jer će vas istresirati neke osobe i njihovi komplikovani zahtevi, ali ćete vi to ispeglati i rešiti.

Novac

Dobra je nedelja da zaradite. A još bolja da potrošite i da ni ne znate gde su vam pare otišle.

Zdravlje

Virusi, kijavice, šmrkavice, prehlade i ostale zimske lepote.

BLIZANCI

Hrana

I vaš će apetit biti šaren ovih dana – probudite ga nekim novim začinima, novim načinima pripreme starih, dobrih jela. Mešajte slatko, kiselo, ljuto, malo zabiberite – eksperimentišite, prijaće vam!

Ljubav

Malo je dobro, a malo i nije. Malo „čitate“ partnera kao otvorenu knjigu, a malo ste stopostotno ubeđeni da nešto mulja, krije i ne govori vam. Jednim okom ćete da se smeškate, a drugim da vrlo budno pratite šta se dešava. To što vi flertujete sa koleginicom/kolegom sa posla – to nije isto, to se ne računa! To je potpuno bezazleno i prijateljski! Topao savet – čuvajte se „bezazlenih“ i ne radite ono što ne želite da drugi rade vama. Slobodni Blizanci – koliko je vama dobro sada. Pa to sve puca od čavrljanja, od dopisivanja, od flertovanja! Vi uživate danas i ne opterećujete se time šta će biti sutra.

Posao

U prvi plan mogu izbiti situacije koje će vam u početnoj fazi doneti bilo nemir, bilo zbunjenost, bilo stres. Nećete ih videti kao nešto dobro i kao priliku, već kao otežanje, nesigurnost, komplikaciju. A onda ćete malo razmisliti, malo pustiti da se „slegne“ i shvatiti da je to ipak dobro, povoljno, da je mnogo toga na vašoj strani. Oko vas su neke osobe koje žele da vam pomognu i da vas podstaknu, poguraju, posavetuju. Prihvatite njihovu pomoć i podršku. Biće vam lakše i jednostavnije.

Novac

Blag finansijski oporavak.

Zdravlje

Raznorazni virusi vas vrebaju. Ne dajte se!

RAK

Hrana

Prijaće vam kaloričnija, bogatija hrana – naročito u danima vikenda kada će se svi vaši apetiti razgoropaditi i probuditi! Kad navalimo na kolače nećemo znati kad je dosta! A ona varijanta – vitak struk, duge noge za igranje i tako to? Paaaaa, o tome ćemo misliti neki drugi put...

Ljubav

Nešto vam smeta kod partnera, ali ćutite. Ne brinite, smeta i drugoj strani nešto kod vas, pa isto ćuti. Generalno gledano, u vašem odnosu nešto „žulja“, ali vas dvoje o tome ne razgovarate. Vi bežite od problema u neke svoje maštarije. Samo gledajte da vas te maštarije ne odvuku u nešto opipljivo. Problem se ne rešava pravljenjem drugog problema. To važi i za vas i za vašeg partnera. Slobodni Rakovi – da, ima tu nekog. Nekog vrlo interesantnog. I zaista vas je ta osoba dotakla. Sad, da li će biti nešto od ovoga ili ne, zavisi od mnogo faktora. Ja vam savetujem da ne trčite nigde. Gledajte, pratite.

Posao

Ulazite u ovu nedelju sa osećajem da će se nešto dogoditi, da će se nešto promeniti. Samo ne možete da otkrijete šta i da li je to povoljno po vas ili ne. Negde sredinom nedelje stvari će se pokrenuti. Uopšte nećete znati da li da se radujete ili da budete nezadovoljni. A onda ćete u danima vikenda shvatiti da vam ovo u stvari, baš odgovara. Ili ćete se pomiriti sa promenom, prihvatiti je i prilagoditi se. Neće ovo biti poslednje iznenađenje, da znate. Spremila je 2020-a mnogo poslovnih promena za vas....

Novac

Borite se vi junački, ali finansije sada nisu najstabilnije.

Zdravlje

Zahtevna je ovo sedmica po vas. Odmarajte se, spavajte, relaksirajte se – da snagu povratite. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka – problemi sa pritiskom, sa krvnim sudovima, virozama.