Jarčevi žele da se osame ove nedelje, Ovnovima je potreban smeh, a Lavovima dobra "akcija"

Kakva astro nedelja očekuje vaš horoskopski znak?

Nekima će prijati izlazak u društvo, foto: Depositphotos/pressmaster
Nekima će prijati izlazak u društvo, foto: Depositphotos/pressmaster
.

OVAN

Današnji dan obavezno iskoristite za kontakte sa prijateljima, pogotovo onima koje niste videli duže vreme. Provešćete se odlično, bilo da izađete ili napravite neku kućnu varijantu druženja. Potreban vam je smeh i opuštenost.

BIK

Razmišljate o svojim ciljevima, o tome šta ste postigli, a šta ne. Jednostavno, sabirate utiske i pokušavate da osmislite neki plan za dalje. Nemojte se u potpunosti uplesti u ono „šta bi bilo kad bi bilo“ – izađite – neki ljudi čekaju na vas.

BLIZANCI

U prvom delu dana ćete biti pomalo nestrpljivi, verovatno zato što niste uspeli da se dobro odmorite. Ostatak dana je više nego dobar, vreme je da se posvetite onim planovima i osobama koje ste do sada zapostavljali.

RAK

Pravićete neke sitne promene u svom okruženju, kupiti neke lepe sitnice i truditi se da uredite svoj dom sa ljubavlju i pažnjom. Više ćete se posvetiti i odnosu sa članovima porodice ili emotivnim partnerom. Trudite se da sve funkcioniše kako treba.

.

LAV

Vaša je pažnja danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da je nečim iznenadite, ili da zajedno iskoristite ovaj dan u nekim „akcijama“. Možete otići kod zajedničkih prijatelja ili izaći do tržnog centra ili obližnjeg restorana.

DEVICA

Danas ćete se posvetiti nekim sitnijim obavezama oko kuće ili oko članova porodice. Ništa preterano, čisto da malo potrošite svoje vreme. Na ovaj način se odmarate i opuštate. Vrlo dobar odnos sa voljenom osobom – mogućnost zajedničkog izlaska.

VAGA

Vaša je pažnja u potpunosti usmerena na emotivnog partnera ili na osobu koja vam se dopada. Ukoliko je ovo drugo slučaj – sigurno je da možete ugovoriti susret koji mnogo obećava. Danas se mogu pokrenuti nove emotivne priče.

ŠKORPIJA

Danas će vam najviše prijati da vreme provedete kod kuće. Potrebno vam je opuštanje, potrebna vam je sigurnost i toplina koju samo vaš dom i ukućani mogu da vam pruže. Provešćete neke mirne momente, potpuno zadovoljni.

.

STRELAC

Vama kao da nije bilo dosta jurnjave u prethodnim danima, pa ste i danas rešili da vas ni u jednom momentu „ne drži mesto“. Susreti sa prijateljima, ali je moguć i sastanak sa osobom koja vam je privlačna. Odličan dan.

JARAC

Danas samo želite da vas svi ostave na miru. Najradije biste ceo dan prespavali ili leškarili gledajući televizor ili slušajući muziku. Posvetite malo svog vremena i ukućanima i emotivnom partneru – nemojte se baš potpuno osamiti.

VODOLIJA

Damas očekujte veći priliv energije, ali i veću zainteresovanost za društvenost ili izlazak sa prijateljima. Najbolje bi bilo da ovaj dan provedete van kuće, ukoliko je to ikako moguće. Potrebno je da budete što više u pokretu i okruženi ljudima, jer se tako punite energijom.

RIBE

Osećate se smireno i rasterećeno. Kao da su sve stvari došle na svoje mesto i vi konačno možete da se malo opustite. Razmišljate o mnogim situacijama koje bar za sada stoje kao nerešene kod vas. Pokušaćete da sami sebi date odgovore na neka pitanja.

Autor horoskopa: Olga Savić
https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/