Ovnovima danas ne prijaju potezi u poslovnom okruženju, Blizanci razdražljivi, ali šta to muči Device?

Pred astro pripadnicima je jedan nepredvidiv dan, pun preokreta...

foto: Depositphotos/Melpomene
foto: Depositphotos/Melpomene
.

OVAN

Ne prijaju vam potezi osoba u poslovnom okruženju. Čini vam se da su drugi previše kritični prema vama. Iz nervoze i izbrzanosti možete praviti propuste. Ne možete da dokučite koji su planovi i namere voljene osobe, a njeno vam je ponašanje sumnjivo i čudno.

BIK

Trenutno su vam na pameti dosta ozbiljni poslovni projekti, pa pokušavate da ljude iz vašeg okruženja zainteresujete za njih. Zabrinutost zbog nekog troška ili dugovanja. Smatrate da previše pružate emotivnom partneru, a da vam nije uzvraćeno na isti način.

BLIZANCI

Dosta ste nervozni i razdražljivi, a dolazite u kontakt sa ljudima koji se ponašaju suviše arogantno i autoritativno. Ova energija se može izbalansirati i usmeriti na pravi način. Teško je, ali nije nemoguće. Prija vam pojačana aktivnost od strane voljene osobe.

RAK

Neke vas situacije u poslovnom segmentu teraju da ubrzavate, a trenutno se u ovakvom tempu rada ne snalazite najbolje, najviše iz razloga što vam okruženje smeta da se u potpunosti skoncentrišete. Kontakt sa voljenom osobom je nešto hladniji i naporniji nego inače.

foto: Depositphotos/Melpomene
foto: Depositphotos/Melpomene
.

LAV

Veliki pritisak obaveza, a povremeno će iskakati neočekivane situacije sa kojima ćete morati da se snađete i izborite. Premoreni ste od ubeđivanja sa kolegama. Komunikacija sa emotivnim partnerom je naporna, ali je bar situacija između vas dvoje mirna.

DEVICA

Muče vas nedoumice i nesigurnost. Dosta toga je na vama danas i bićete zabrinuti da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Misli vam odvlače i neka dešavanja sa voljenom osobom – verovatno je došlo do razmirica ili zategnutosti u odnosu. Ovo se može srediti u popodnevnim časovima.

VAGA

Nadate se informacijama ili vestima, ali one nikako ne dolaze. Ako čekate važne papire, bojite se da li će oni stići na vreme da biste sve završili kako treba. Moguće je da će drugi deo dana pokrenuti stvari. Previše razmišljate i opterećujete se komunikacijom sa voljenom osobom. Opustite se.

ŠKORPIJA

Otpočeli ste neke dogovore i iako se situacija za sada sporo odvija, nadate se uspešnim rezultatima. Brinete se zbog prevelikih troškova koji su vam izvukli sav novac iz džepa. Ono što želite sada teško možete ostvariti kada je emotivni plan u pitanju.

foto: Depositphotos/Melpomene
foto: Depositphotos/Melpomene
.

STRELAC

Možete čuti vesti koje vam se neće dopasti, a vezane su za kašnjenje finansijske isplate kojoj se nadate.Ima šansi da ovo I danas bude uplaćeno. Teško usklađujete poslovni sa privatnim životom, mada se mora priznati da se ni ne trudite naročito.

JARAC

Bespotrebno zatežete odnose u poslovnom segmentu, najviše iz razloga što nemate želju da se prilagodite ili napravite kompromis. Planovi za današnji dan voljene osobe i vas se u potpunosti razlikuju. Nemogućnost usklađivanja. Potrebne su promene.

VODOLIJA

Delovanje na brzinu vam u poslovnom segmentu danas ne ide na ruku. U popodnevnim satima dolazi do troškova koji će vam izbaciti veću sumu novca iz džepa. Trenutno vam je emotivni život na poslednjem mestu. Ne možete još time da okupirate svoj mozak. Puštate da sve ide tako kako ide.

RIBE

Teško usklađivanje sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Dva puta razmislite pre nego što delujete. Ne dopada vam se ponašanje ljudi u najbližem okruženju. Emotivno će danas biti potrebno mnogo truda da bi stvari iole funkcionisale.

Autor horoskopa: Olga Savić
https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/