Astro

Ovnovima danas ne prijaju potezi u poslovnom okruženju, Blizanci razdražljivi, ali šta to muči Device?

Pred astro pripadnicima je jedan nepredvidiv dan, pun preokreta...

23.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Melpomene

OVAN

Ne prijaju vam potezi osoba u poslovnom okruženju. Čini vam se da su drugi previše kritični prema vama. Iz nervoze i izbrzanosti možete praviti propuste. Ne možete da dokučite koji su planovi i namere voljene osobe, a njeno vam je ponašanje sumnjivo i čudno.

BIK

Trenutno su vam na pameti dosta ozbiljni poslovni projekti, pa pokušavate da ljude iz vašeg okruženja zainteresujete za njih. Zabrinutost zbog nekog troška ili dugovanja. Smatrate da previše pružate emotivnom partneru, a da vam nije uzvraćeno na isti način.

BLIZANCI

Dosta ste nervozni i razdražljivi, a dolazite u kontakt sa ljudima koji se ponašaju suviše arogantno i autoritativno. Ova energija se može izbalansirati i usmeriti na pravi način. Teško je, ali nije nemoguće. Prija vam pojačana aktivnost od strane voljene osobe.

RAK

Neke vas situacije u poslovnom segmentu teraju da ubrzavate, a trenutno se u ovakvom tempu rada ne snalazite najbolje, najviše iz razloga što vam okruženje smeta da se u potpunosti skoncentrišete. Kontakt sa voljenom osobom je nešto hladniji i naporniji nego inače.