Astro

Šta nam je spremio mlad Mesec? Škorpije sa lakoćom rešavaju probleme, Vodolije ulaze u period velikih promena, Ribe iscrpljene!

Ovog petka, mlad Mesec nekom donosi mir i opuštanje, a nekome je vreme za velike promene.

24.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Danas se u poslovnom segmentu oseća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj meri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama.

BIK

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspehom. Mlad Mesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promena.

BLIZANCI

Iz nekih dosta opterećujućih poslovnih problema ste izašli i trudite se da se što pre vradite u normalan modus funkcionisanja. Vreme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj.

RAK

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspešno razrešili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka lepšim stvarima u životu. Mlad Mesec u polju kriza, promena, dugovanja – uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.