Astro

Naporan dan je pred Bikovima, Vage se upuštaju u flert iz dosade, a Ribe već stiže umor

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

22.01.2020. - 06:30h
Naporan dan je pred Bikovima
Naporan dan je pred Bikovimafoto: Depositphotos/piotr_marcinski

OVAN

Jasno vam je da ne možete da ostvarite ono što ste planirali i to će vas u potpunosti smoriti. Promenljivo raspoloženje onih sa kojima dolazite u kontakt vas nervira i opterećuje. Smatrate da se voljena osoba ponaša previše opušteno i da ne vodi računa o svojim postupcima prema vama.

BIK

Dan će vam uglavnom proteći u rasipanju energije i trčanju sa jednog mesta na drugo. Mnogo truda, a malo postignutog – samo delimično ćete biti zadovoljni rezultatima. Nije vam jasno zbog čega se voljena osoba povlači u sebe i zatvara za komunikaciju. Moguće je da je i u vama problem, ne samo u partneru.

BLIZANCI

Imaćete osećaj da ste se bespotrebno zamajavali nekim situacijama i trudili da napravite dogovor sa nekim osobama. Nikakvi konkretni rezultati za sada ne postoje. Budite strpljivi. U odnosu sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da pronađete prave reči.

RAK

Morate završiti danas jednu obavezu kojoj se baš i ne radujete. Ako je u pitanju obećanje koje ste dali poslovnom saradniku, bolje to obavite odmah u prepodnevnim satima. Potrebno vam je da se opustite sa voljenom osobom, ali je zajedničkog vremena premalo.