Astro

Blizanci danas ne znaju gde bi pre - previše je obaveza, Lavovi brinu bez potrebe

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

21.01.2020. - 06:30h
Blizanci danas ne znaju gde bi pre - previše je obaveza
Blizanci danas ne znaju gde bi pre - previše je obavezafoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Em ćete imati tenziju zbog situacija u poslovnom segmentu i obaveza sa kojima nikako ne uspevate da izađete na kraj, em nećete uspeti da postignete ništa konkretno u jednom dogovoru. Kao da se sve prolongira. Sa emotivnim partnerom trenutno ne uspevate da pronađete zajednički jezik.

BIK

Promenljive situacije u poslovnom segmentu – u jednom trenutku vam stoji prazan hod, da biste već u narednom bili zatrpani obavezama. Dobijate vesti koje vas zbunjuju. Čini vam se da non stop nekako razmimoilazite u komunikaciji s partnerom ili simpatijom.

BLIZANCI

Poslovnih obaveza je prilično, a i neke privatne stvari morate obaviti u toku prepodnevnih sati. Rasipanje, gubitak energije i slaba koncentracija samo će doprineti nervozi. Simpatija danas ima veliku inicijativu prema vama. Prihvatite igru.

RAK

Brzo ćete shvatiti da ste previše očekivali i od nekih dogovora, ali i od nekih kolega. Koliko god se trudili, teško je da ćete danas uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Neke manje nesuglasice sa partnerom, ali ovo se da dosta lako popraviti.