Astro

Do 19. februara, dok vlada Vodolija: Šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju

Devicu očekuje priliv inspiracije i beskrajna romantika, a Vodolija odbacuje ograničenja i privlači uspeh!

20.01.2020. - 20:00h

LAV

Posao: Čini vam se da ste se previše izložili, ali taj osećaj je subjektivan i na neki način nerealan. Čak iako ste u situaciji da vas neko procenjuje, nema razloga za strah - niko vas neće napasti i kritikovati. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Ukoliko ste poslom vezani za saobraćaj ili komunikaciju, budite oprezni jer vas očekuje kazna ili nadoknada štete koju ste nesmotrenošću izazvali.

Ljubav: Neraspoloženje koje ste prikrivali u proteklom periodu, ovih dana, izlazi na videlo. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je dobar ishod svega, ali samo ako budete direktni, staloženi i iskreni.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

DEVICA

Posao: Nestabilnost na finansijskom planu. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

Ljubav: Odmah na početku ovog perioda vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije, jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to se sve može odigrati na beskrajno romantičan način što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki od vas će se, u ovom periodu, odlučiti na brak.

Zdravlje: Glavobolja.

VAGA

Posao: Dajete sve od sebe da posao, za koji ste zaduženi, uspe. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može eskalirati na pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može da preraste u ozbiljan gubitak. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite svoje sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju i na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Ljubav: Na ovom planu vam je sve nekako mutno i nejasno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rešenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem perioda, ali i dalje ostajete u vibraciji misterije i nejasnog odnosa s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mesto, neki detalji će vam ostajati nejasni i nedorečeni.

Zdravlje: Stomačni problemi

ŠKORPIJA

Posao: Sve se pokreće. Priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpuni fokus. Rado biste se povukli na izvesno vreme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji postavljaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice da, bar nakratko, priuštite sebi mali predah i okrepljujući odmor.

Ljubav: Ovo je deo vašeg života koji mora da pretrpi ozbiljnu korekciju. Okolnosti vas primoravaju da racionalno sagledate sve, iako ništa nije čisto i jasno. Svesni ste da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i odustati.

Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku.