Astro

Ovog ponedeljka Rakovi su preuzeli previše obaveza na sebe, pred Jarčevima neprijatan razgovor sa voljenom osobom...

Prvi radni dan nove sedmice i već komplikacije...

20.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

U prepodnevnim satima ćete dosta morati da se kontrolišete ako ne želite da izazovete tenziju u poslovnom okruženju, jer postoji neusaglašenost između onoga što ste planirali I onoga što se dešava. Možete impulsivno reći nešto voljenoj osobi, pa se pokajati zbog toga.

BIK

Teško je da će danas bilo šta funkcionisati onako kako ste zamislili, pa je možda bolje da pustite da sve ide svojim tokom, a vi da pokušate da se prilagodite. Nervoza zbog finansija. Kontakt ili susret sa nekim koga davno niste videli donosi vam podeljena osećanja.

BLIZANCI

Sa više uloženog truda i takta sa vaše strane moguće je da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa zahtevnim poslovnim partnerom. Dogovori o poslovnom putovanju. Neko vas pomalo zbunjuje svojim ponašanjima, ali ne odustajete od komunikacije.

RAK

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i pitanje je kako ćete uspeti da se izborite sa situacijama koje vam danas sleduju. Ne dozvolite da vam drugi odvlače pažnju. U kontaktu sa partnerom možete pronaći potrebnu smirenost i na zadovoljavajuć način rešiti jedan problem. Emocije su jače od nerviranja.