Astro

Ovog ponedeljka Rakovi su preuzeli previše obaveza na sebe, pred Jarčevima neprijatan razgovor sa voljenom osobom...

Prvi radni dan nove sedmice i već komplikacije...

20.01.2020. - 07:00h

LAV

Imate osećaj da vam je potrebno još samo malo da biste došli do nekih konkretnijih rezultata. Ipak, što se više primičete cilju, postajete sve nervozniji. Partner može smiriti ovu tenziju u vama, ako mu samo dopustite da vam se približi. Dobar dan da rasteretite misli i provedete lepe momente.

DEVICA

Sledi vam brzina u dešavanjima i previše toga odjednom. Biće vam potrebno neko vreme da pohvatate konce dešavanja i organizujete se. Kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje i stabilnije. U odnosu sa partnerom smirenost.

VAGA

Danas ste rešili da nećete dozvoliti da vas bilo šta izbaci iz ravnoteže, ali će to biti teško za izvesti. Previše obaveza, previše sastanaka, dogovora, previše gužve. Vi mislite da suptilno prebacujete partneru za neke njegove postupke, ali nervoza u vama je primetna.

ŠKORPIJA

U poslednjem momentu rešavate vama vrlo bitnu situaciju u poslovnom segmentu. U prvom delu dana izuzetna napetost, kasnije priliv dobre energije i bolje raspoloženje. Danas nije dan za emotivne kontakte – potreban vam je odmor, da budete u miru sami sa sobom.