Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi bi ovih dana mogli da promene posao, a Vage i Bikovi neće moći da se odbrane od udvarača

Rakovi se baš i ne snalaze s novcem ovih dana, a i Ovnovi bi mogli malo da promene taktiku po tom pitanju...

19.01.2020. - 15:00h
Lavovi bi ovih dana mogli da promene posao...
Lavovi bi ovih dana mogli da promene posao...foto: Depositphotos/Krakenimages.com

OVAN

Hrana

Za aktivnost, živost i dobru energiju koja će vam u ovoj nedelji svakako trebati, predlažemo jedan laganiji jelovnik koji će u sebi sadržati puno salata ili čorbice, potaže, variva od kombinacije mesa i povrća. Slatko će vas privlačiti – uzmite voće, kompote ili crnu čokoladu.

Ljubav

Strast je osnova emotivnih odnosa u ovoj nedelji. Lepa je ta strast, dušu i telo uskovitla. Ali nije strast rezervisana samo za krevet i spavaću sobu – možete se vas dvoje vrlo strasno svađati, raspravljati, da sve puca. Dobro, posle možete i da se pomirite, opet strasno. Izgleda da u ovoj nedelji nema one sredine, onog balansa, onog mira. Ima strasti samo. Koristite je za spajanje, ne za razdvajanje. Slobodni Ovnovi jure nebu pod oblake. Privlači ih sve ono što se otima, što je nejasno, što je zabranjeno, što je zauzeto ili daleko, što je mistično i tajno. Hoće tajnu da otkriju i da je osvoje. Da bude njihova. Hajd, srećno u boj!

Posao

Za brzinu u kojoj ste trenutno – sve ostalo je sporo, sve oko vas se odvija polako, samo ste vi u šestoj brzini. Jurili i žurili ili ne – isto vam se hvata. Sve što vas interesuje i ka čemu stremite ide nekim svojim, laganim da laganiji ne može biti, tempom. Ne srljajte da ne nadrljate. Da ne napravite pogrešan korak, da ne presečete nešto što ne biste trebali, da ne „ubodete“ one koji su vam bitni. Stići ćete vi do svojih ciljeva, za to ne treba brinuti. Ali će vam do tog cilja svi živci biti testirani i napeti do pucanja.

Novac

Sami sebi izbijate pare iz džepa ili kvarite mogućnosti za zaradu.

Zdravlje

Cirkulacija i oscilacije pritiska mučiće starije. Mlađi će biti dobro, ali će ih stres drmati.

BIK

Hrana

Za one Bikove koji su baš od ove nedelje rešili da krenu na dijetu (a znam da ih ima takvih) – jao si ga vama.....Em vam je snaga volje ni tamo ni ovamo, em ćete imati sto i jednu društvenu priliku, druženje ili proslave na kojoj će biti baš onih zalogajčića od kojih vam kreće voda na usta....

Ljubav

Sve se nešto u ovoj nedelji vrti oko vašeg voljenog bića. A čak i da se ne vrti, on namesti tako da vi prosto morate da mu poklanjate pažnju i nešto ga tetošite. Te vam se žali, te vam se hvali, te traži razumevanje, te priča milion i jednu priču koju vam je već nebrojeno puta ispričao. A vama čas lepo, a čas vam je toga preko glave. Zato ćete u ovoj sedmici malo da ga volite beskrajno, a malo da vas nervira....isto tako beskrajno. Slobodni Bikovi čavrljaju i ne prestaju. Spopali su vas udvarači sa više strana pa vi jednim okom namigujete na jednog, a drugim čitate poruku od drugog. Uživajte, može vam se.

Posao

Merkur je već u vašem polju karijere, sad će i Sunce a pred kraj radne nedelje tu će i mlad Mesec da se nacrta. Sve u svemu – gužva. I na poslu je isto tako gužvanjac, sve se bez reda i smisla dešava, na prvi pogled haotično – ali kad dođete do kraja radnog dana i saberete – ispada da ste super prošli. E takva vam je baš ova nedelja. Mnogo trke, strke i frke – ali rezultati odlični. Nadređeni će malo ili malo više da vas nerviraju i presiraju. To im je u opisu posla, ne shvatajte to naročito lično.

Novac

Preterujete sa nekim troškovima. Ipak, novac vam dolazi i tu ne postoji problem.

Zdravlje

Grlo će malo da vas grebucka, malo ćete da kašljete, a možda „padne“ I neka prehladica.

BLIZANCI

Hrana

Blizanci će ove nedelje da nam budu super aktivni, pa vam je potrebno sve – i minerali i proteini i masti i vitamini i biljna vlakna. Potrebni su vam i ugljeni hidrati i šećeri ali u minimalnim količinama. Dakle – klopajte povrće, meso, jaja, slaninicu, a redukujte hleb i peciva i slatkiše. I bićete kao zmaj!

Ljubav

Partner će u ovoj nedelji svakako vrlo da vas podstiče. To bi trebalo da je super, jel da? Međutim, imamo tu jedan malecki problem – kad je voljeno vam biće dobro raspoloženo, ono će vas podsticati na neke super zajedničke aktivnosti, dobru komunikaciju, mnogo lepih dešavanja. Međutim, kad je dotično voljeno biće loše volje, e onda će lepo i vas da podstiče da se nešto džapate i kontrirate jedno drugom. Objasnite partneru početkom nedelje – budi fin i podstiči me na lepe stvari, jer će biti frke! Slobodni su u takvoj ludoj prepisci sa nekim i samo se čeka da se taj sudbonosni susret dogodi!

Posao

Prvo ćemo ono što je najbitnije i najvažnije – svaku situaciju ćete u ovoj nedelji rešiti u svoju korist. Sad možemo dalje – dakle, ovo vam je jedna luda nedelja gde može biti svega i svačega – i povremeno loših odnosa sa saradnicima, kolegama, šefovima. I tenzije i pritisaka i brzine od sto na sat. I kašnjenja i završavanja stvari u poslednjem trenutku. I problema sa papirima, tehnikom, nesporazuma u dogovorima. A sad ću ponoviti sa početka – svaku situaciju ćete rešiti. U svoju korist i uspešno, naravno.

Novac

Novca neće biti onda kada ga očekujete, a stizaće onda kada mu se ni malo ne nadate.

Zdravlje

Pritisak, cirkulacija, raspoloženja oscilacija (čitaj – stres). A može da padne i prehlada i temperatura.

RAK

Hrana

Kad početkom nedelje skontate da možete da uđete u omiljene pantalone jedino ako ne dišete ili uz pomoć kašike za cipele – počećete da se pitate da li bi možda bilo dobro da napravite neki rez po pitanju ishrane. Samo nemojte da se pitate uz treću porciju čokoladne torte. Pitajte se uz zelenu salatu.

Ljubav

Ponovićemo važnu lekciju po pitanju vaših partnerstava, jer mi izgleda da je vi zaboravljate non stop. A ona glasi – To što biste vi voleli i želeli od partnera i od vaše veze nije realno ni ostvarivo ni moguće, bar ne u ovom periodu. Pomirite se sa onim što imate ili idite odatle pa tražite nešto drugo, čime isto nećete biti zadovoljni. Kraj lekcije. Prevod – nije partner savršen, niste vi savršeni. Ipak, imate nešto kvalitetno, to cenite i držite se zajedno i ne opterećujte se onim što nemate. Slobodni Rakovi – stvarno je simpatičan taj kolega/koleginica. I baš imate super komunikaciju. Pustite da se ovo razvija. Bez žurbe.

Posao

Vi ćete se lepo naraditi u ovoj nedelji, ali će ovi dani doneti i isto tako lepe rezultate. Mogu se sada napraviti neki fini poslovni dogovori, mogu lepe informacije stići do vas. Mogu početi čak i pregovori o novom poslu ili o promeni radnog mesta. Šta god da radite, samo je jedno bitno - da čvrsto i sa obe noge stojite na zemlji, da maksimalno uključite praktičnost a da puste snove okačite o klin. Imate itekako šta da ponudite, pa izvolite. Kolege će vas povremeno nervirati i kvariti vam planove.

Novac

Taman jednu rupu iz koje novac izlazi zapušite, druga se otvori. Nešto mi se ne snalazite sa parama ovih dana....

Zdravlje

Menjajte ili način ishrane ili garderobu. Na vama je. Generalno gledano – krhko zdravlje, oscilacije.