Ne znate gde ćete na odmor sa partnerom? Rešenje potražite u njegovom horoskopskom znaku

Astrolozi savetuju: ako pokušaš da isplaniraš putovanje za svog partnera, a nemaš pojma odakle da započeneš, možda bi trebalo da u obzir uzmeš njegov astrološki znak.

Ilustracija, foto: Depositphotos/luq1
Ilustracija, foto: Depositphotos/luq1
.

Evo gde bi možda trebalo da povedete partnera na odmor na osnovu njihovog horoskopskog znaka.

Ovan možda želi da se uputi negde na toplo i suvo, npr. u pustinju. Ovnvima vlada Mars, topla i suva planeta. Dakle, osobama koje su rođene u znaku Ovna sigurno će se svideti mesto poput Las Vegasa - gde ima puno toga šta treba da vide. Ni safari u Africi ne bi bio loš izbor. Važno je da je toplo. Poznati po svom osećaju za avanturu, Ovnovi će možda hteti da učestvuju u nekim aktivnostima dok su u Vegasu...

Bik bi mogao da ceni malo luksuza i toplog vremena. Bikom vlada Venera, topla i vlažna planeta. S obzirom na to, Bikovi bi cenili izlet na Tahiti, ostrvo poznato po blagodetima tokom cele godine, jedinstvenim plažama i impresivnim vodopadima. Bikovi takođe vole da uživaju u dobroj muzici, odličnoj hrani i gledanju kako ljudi prolaze. Bik takođe ceni finije stvari u životu, tako da mogu da uživaju u odlasku u lepo letovalište.

Blizanci će možda želeti da obuju planinarske čizme i toplo se obuku. Idealno putovanje za Blizanca trebalo bi da obuhvati obilje aktivnih, brzih aktivnosti. Blizancima vlada Merkur, hladna i suva planeta, pa će verovatno uživati u zimskim blagodetima Alpa ili nekih drugih impresivnih planina širom sveta.

Rak će ceniti putovanje koje ga povezuje s korenima. Poznati po tome što su pomalo sentimentalni, Rakovi će pronaći vrednost u putovanju na mesto s kojim se osećaju povezano. Rakovi se osećaju povezano s kućom i porodicom, pa bi izlet u krajeve njihovih predaka ili poseta porodičnom okupljanju bila dobra ideja.

Lav želi da upije Sunce na vrućem i suvom mestu. Lavom vlada Sunce - vruće i suvo. Lavovi bi rado obišli velike egipatske piramide ili neka druga egzotična mesta. Lavovi vole da budu u centru pažnje – stoga će im goditi aktivno putovanje.

Poznate po svom stilu, Vage će hteti da posete mesto na kojem mogu da cene umetnost i modu. Vaga će sigurno ceniti putovanje u Francusku gde mogu da proučavaju francusku umetnost i kulturu. Vagama vlada Venera, toplla i vlažna planet. Budući da Vage imaju osećaj za stil, možda će im se svideti modna revija u Parizu ili poseta muzeju Luvr.

Device bi mogle da ceniti ako odete negde gde je lepo i gde ima dosta istorije. Devicom vlada Merkur, hladna i suva planeta. Device bi rado posetile Maču Piču u Peruu. Poznate po svojoj ljubavi prema prirodi, one će ceniti sve o Maču Piču, od slikovitog putovanja vozom do obilaska i planinarenja na koje možete da se uputite kad stignete.

Škorpije vole misterije, pa bi ih možda trebalo uključiti u putovanje. Poznati po tome što su neustrašivi i snalažljivi, Škorpije će uživati u mestu koje ima tajanstvenu istoriju ili nudi obilje aktivnosti rešavanja problema.

Tvoj partner rođen u znaku Strelca ceni avanturističko putovanje koje uključuje istraživanje novih kultura. Poznati po svom avanturističkom duhu i spontanosti, Strelci će ceniti putovanje koje uključuje akciju i puno istraživanja. Dakle, videti 10 zemalja u 10 dana ili putovanje kroz Aziju su dobar izbor.

Jarac će ceniti uspon na nove visine. Poznati po tome što su marljivi i disciplinovani, Jarčevi će ceniti putovanje koje ih izaziva mentalno i telesno. Stoga će pripadniciovog horoskopskog znaka uživati u planinarenju planinama.

Vodolije obično vole da istražuju nepoznato, pa pokušajte da ih odvedete u posetu nekom misterioznom odredištu. Poznati po tome što su znatiželjni tragači za istinom, Vodolije će ceniti posetu nekim najfascinantnijim svetskim mestima kako bi ih videli sami.

Ribe cene putovanje koje ima promenu života ili duhovnu vrednost. Poznate po tome što imaju veliku ljubav prema muzici i umetnosti, Ribe će hteti da učestvuju na festivalu koji je fokusiran na samoizražavanje. Ribe mogu takođe da uživaju u festivalima koji uključuju duhovne aktivnosti ili iskustva koja menjaju život.

Izvor: 24sata.hr