Astro

Tri znaka horoskopa osetiće magiju ljubavi od 17. do 27. januara

Bez obzira na godine, starost, pol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvek može promeniti i učiniti da srce počne da kuca potpuno drugačijim ritmom, piše Lovesensa.

17.01.2020. - 20:00h
Neka čarolija počne
Neka čarolija počnefoto: Depositphotos/gpointstudio

Postoje osobe koje vešto znaju kako da kontrolišu osećanja i ne dopuste da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17 do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvezde ispunjavaju romantične želje, pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite - olujnu i brzu poput planinske reke ili mirnu poput netaknutog jezera.

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godiniStrelac treba da osluškuje svoje srce, a Rak ima priliku da preokrene karmu...

Kada budete mogli u sitnim detaljima da vizualizujete željenu osobu, vaš ljubavni život polako će početi da se menja.

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatićete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što pre ispraviti. U početku bićete malo nesigurni, ali shvatićete da vreme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.