Astro

Vage danas mogu napraviti ozbiljne greške u poslu, Strelčevima se savetuje oprez, Ribama neće biti pravo zbog nečijeg ponašanja

Poslednji radni dan ove sedmice donosi poprilične turbulencije...

17.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Preumorni ste, previše ste se opteretili I iznervirali u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Nemate volje za posao. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije. Pomalo smoran dan.

BIK

Ne baš sjajne situacije u poslovnom segmentu. Vi kao vi ste dobro, ali problemi i kočenja dolaze od strane saradnika i kolega. Trenutno ne znate kako da reagujete, sačekajte. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI

Trudićete se da otaljate one poslovne obaveze koje imate, mada vam realno gledano – do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. U postojećim emotivnim odnosima – dan donosi klackalice osećanja.

RAK

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre. Slobodni primećuju da se neko trudi oko njih.