Astro

Ovnovi danas lako upadaju u vatru, Blizancima neočekivano stižu računi na naplatu, Device se možda upuste u kratkotrajnu avanturu!

Sve u svemu, jedan naporan i komplikovan dan...

16.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Pažnja vam je dosta rasuta, lako upadate u vatru I menjate raspoloženja svaki čas. Možete zaboraviti neke bitne obaveze. U emotivnom delu – dobro vodite računa, pošto su moguće svađe I rasprave, koje će biti najviše prouzrokovane vašom nervozom. Ovo možete sprečiti.

BIK

Očekujte danas napetost, veliki broj obaveza – nećete znati šta pre da uradite I čemu da posvetite svoju pažnju. Neki se planovi u potpunosti mogu poremetiti. U odnosu sa voljenom osobom – dosta promenljivo. Kao da ni sami ne znate šta želite.

BLIZANCI

Situacije su dosta promenljive, ali vi itekako možete izvući najbolje iz njih, potrebno je samo da uložite više truda. Mogućnosti za gubitke ili neisplative dogovore. Moguće je da će danas i neki računi doći na naplatu. Emotivno – promenljivo, sa usponima i padovima.

RAK

Svakako danas očekujte velike promene raspoloženja, a sve to itekako može uticati i na vaše poslovne, ali i na emotivne odnose. Potrudite se da u odnosu sa ljudima koji su vam bitni pronađete kompromis i zajedničko rešenje.