Astro

Ribama se danas samo ljubav mota po glavi, Bikovi će uspeti da daju sebi malo oduška, kao i Rakovi koji se prepuštaju uživanju

Kakav nedeljni dan vas čeka? 

19.01.2020. - 07:30h
U restoranu
U restoranufoto: Depositphotos/ AndrewTovstyzhenko

OVAN

Tranzitni Mesec u vašem polju kriza i strasti aktivira polje tajni i podsvesti. Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i poslovnu problematiku, ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa osobom koja vas jako privlači.

BIK

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava aktivira kod vas potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Lepi razgovori mogu dovesti i do buđenja nežnosti među vama.

BLIZANCI

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

RAK

Polje ljubavi, zabave, dece, flerta, naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Danas ćete najbolje provesti ovaj dan ako se okrenete nekim lepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da u ovom danu uživate.