Astro

Bikovi danas imaju “napad” nežnosti, Lavovi na istim talasnim dužinama s partnerom, Device slušaju glas prijatelja…

Subota je, i mnogima će ovaj dan doneti rasterećenje, odmor i bolje ljubavne odnose. Proverite da li se to odnosi i na vaš znak.

18.01.2020. - 07:30h
Bikovi u napadu
Bikovi u napadufoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Ovaj vam dan donosi veliku rasterećenost, jaku energiju koju možete usmeriti gde god da to poželite. Šta god da imate od obaveza završićete u kratkom roku. Dan obavezno iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

BIK

Dan možda nije savršen za posao, jer ste pomalo lenji i neefikasni, ali je zato savršen za sve ono što je vezano za emotivni segment. Bićete neuobičajeno nežni i romantični prema voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – možete se na prvu loptu skontati sa jednom osobom.

BLIZANCI

I za vas je ovo odličan dan u svim segmentima. Šta god da želite da pokrenete, uradite to baš danas. Toplo vam preporučujem da više pažnje posvetite poslovnom segmentu, jer možete očas posla dogovoriti neke bitne poslove. Svakako sa osobom koja vam se dopada ugovorite susret.

RAK

U poslovnom segmentu ovaj dan je dušu dao za sve ono što želite da postignete ili uradite. Savetujem vam da ne oklevate ni u jednom momentu, pokrenite se. I emotivno je ovo dosta povoljan trenutak da sa voljenom osobom sredite neke napetosti koje postoje u vašoj vezi.