Astro

Pred Vagama je danas mnogo poslovnih obaveza, Blizance opterećuje partner, Lavovi potenciraju promene iako ne bi trebalo!

Ko bi danas trebalo da se primiri, a ko da iskoristi naklonost zvezda!?

15.01.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrešavanju. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK

Danas vam stoje mogućnosti vrlo konkretnih i produktivnih dogovora. Uspevaćete da pronađete korektan, zajednički jezik sa onima preko puta vas. Očekivali ili ne očekivali neki novac – on danas može stići. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

BLIZANCI

Sve će danas funkcionisati baš kako treba dokle god ne delujete impulsivno i ishitreno. Budite malo proračunati u dogovorima i komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Emotivni partner vas opterećuje svojim konstantnim primedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

RAK

Dobar dan je pred vama, ukoliko izbegnete preveliko detaljisanje i opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na one bitne stvari. Emotivni segment danas može biti dosta dobar. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nežnosti. Danas to možete.