Astro

Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla, Blizanci puni energije, a Rakovi na oprezu...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

13.01.2020. - 06:30h
Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla...
Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla...foto: Depositphotos/s4visuals

LAV

Oni sa kojima danas dolazite u kontakt previše zahtevaju od vas i iscrpljuju vas. Mnogo dešavanja odjednom, pa je moguće da ćete rasipati svoju pažnju i pogubiti se u događajima. Preveliku pažnju pridajete nebitnim situacijama u emotivnom odnosu u kojem ste.

DEVICA

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite oko nekih situacija. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

VAGA

Činilo vam se da ćete obaveze lako privesti kraju, međutim – novi i novi zadaci celo prepodne samo iskaču pred vas. Teško se fokusirate zato što ste suviše preuzeli na sebe. Vaši su planovi po pitanju jedne osobe veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti ljubavni susret.

ŠKORPIJA

Niste voljni za rad, ali vas saradnici pritiskaju, pa ćete morati da prionete na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite neke ozbiljnije propuste. Ne možete da jednu osobu izbacite iz glave. Non stop razmišljate o kontaktu sa njom.