Astro

Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla, Blizanci puni energije, a Rakovi na oprezu...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

13.01.2020. - 06:30h
Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla...
Ovnovi i Bikovi danas su prilično napeti zbog nagomilanog posla...foto: Depositphotos/s4visuals

OVAN

Žurba i kratki rokovi koji će biti naglašeni u prepodnevnim satima, mogu vam doneti nalete nervoze. Ne preuzimajte previše obaveza na sebe, pokušajte da se organizujete bolje. Vaša napetost može uticati na odnose koji su vam bitni. Sa voljenom osobom morate biti strpljiviji.

BIK

Pravi je momenat da zapnete kada su obaveze u pitanju. Neke situacije možete razrešiti i privesti kraju, ali će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Kraj dana donosi lep izlazak ili prijatno iznenađenje od strane partnera.

BLIZANCI

Imate jaču energiju nego inače, ali će prvi deo dana doneti oscilacije raspoloženja i povremenu nervozu. Osećate unutrašnju žurbu koja vas tera da neke situacije u poslovnom segmentu što pre privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.

RAK

Dobro pratite situacije u poslovnom segmentu. Šanse za ostvarenja postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrediti nekim svojim postupcima ili rečima. Smirenje u večernjim satima.